Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: Razem z Agatka podbijamy Rybnik !!

Chustonówka Awatar mea
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie Razem z Agatka podbijamy Rybnik !!

Witam wszystkie stale bywalczynie forum i te ktore jak ja sa tu dzis pierwszy raz ...
    Jak to sie zaczelo ??
    co chustowanie czy forumowanie ??
    chustowanie sie zaczelo od moich wymyslan "co by tu jeszcze zeby moje dziecko bylo bardziej szzesliwe ... " ale szczerze powiem ze mimo wielu pozytywnych o chustach opiniach ciagle slyszalam "niektore dzieci tego nie lubia, wydasz kase i bedzie ci to lezalo" ... i jakos nie zdobylam sie na zakup ... az kolezanka zaproponowala "dostalam chuste ale mala za nic nie chce sie w niej nosic, pozycze ci i zobaczysz czy sie wam spodoba" i tak jakis miesiac temu trafila do nas elestyczna chusta moby warp

nie od razu bylo rozowo, Agatka czula sie w niej skrepowana i marudzila ... ale codziennie na pare minut ja wkladalm, ja uczylam sie dobrze chuste wiazac a mala sie nosic !! no i polubilysmy ten styl ... a juz mistrzostwo swiata jest jak idziemy do parku i te male czarne oczyska chcialy by ogarnac caly ten swiat !!! ech wspanialy widok ...

wiec zdecydowalam ze jednak kupie swoja chuste zwlaszcza ze wlasnie urodzil sie kolejny obywatel, ktory moze nauczy sie noszenia dzieki elastykowi moby

no wiec zaczelam rozmyslac co by tu7 kupic, najpierw chcialam elastyczna bo ta jes rewelacyjna ... szukalam pytalam i tak przez kolezanke trafilam tu ... a wlasciwie ona pytala o chusty dla nas
    mamy chustowe daly mi jasno do zrozumienia ze jesli chce powaznie myslec o noszeniu to nie elastyczna ale tkana chusta bedzie dla nas najlepszym rozwiazaniem i takim to sposobem stalam sie posiadaczka chusty nati w kolorze "fale dunaju" /aktualnie w stanie oczekiwania na kuriera!!/

chech jesli znajda sie tu mamy z rybnika lub okolic ktore tez nosza swoje pociechy w chustach to chetnie skorzystam z fachowej pomocy !!

Chustofanka Awatar manah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Witaj mea
    Początki mogą takie być, moja Anielka też stękała, po kilku razach już jej się podobało
    Życzę powodzenia w chustowaniu!!!
    Nikoś 13.12.2005, Anielka 18.10.2009, Helenka 03.08.2011

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Witaj i rozgość się!
    pozdrowienia dla coraz bardziej zachustowanego Rybnika
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Witaj
    Sama zobaczysz, że tkana to lepszy wybór
    A forum to kopalnie wiedzy, nie tylko na temat chustowania
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chusteryczka Awatar wrapsodia
    Miejscowość
    Erlangen Niemcy /czasem Wawa/Jarosław/Klimontów

Domyślnie

Witam! Fajnie że nie zniechęciły Cię początkowe trudności. Udanych zakupów!
    Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Witaj
    Tu masz wątek rybnicki: http://www.chusty.info/forum/showthr...00-A-Rybniczek. Oprócz tego mamy (w miarę) regularne spotkania w Katowicach

Chustomanka Awatar Mania
    Miejscowość
    Czerwionka-Leszczyny, Ornontowice

Domyślnie

Witaj pochodzę z Czerwionki, do Rybnika chodziłam do szkoły A od 15 maja będę mieszkać w Ornontowicach (do Rybnika niedaleko)
    Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Chustofanka Awatar sylabelle
    Miejscowość
    Poznań/Luboń

Domyślnie

Witaj Też zaczynałam od elastyka moby wrap, a teraz jestem dumną posiadaczką 3 chust tkanych, jednej kółkowej i wkrótce miękkiego nosidła (szyje się...) Tak więc uważaj - chustowanie wciąga, a to forum baaardzo uzależnia!!!
    Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)

Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
    FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylabelle Zobacz posta
    chustowanie wciąga, a to forum baaardzo uzależnia!!!
    strasznie uzależnia....
    przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Witaj!Cieszę się,że jesteście z nami

Chustonówka Awatar mea
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pentla Zobacz posta
    Witaj
    Tu masz wątek rybnicki: http://www.chusty.info/forum/showthr...00-A-Rybniczek. Oprócz tego mamy (w miarę) regularne spotkania w Katowicach
    dzieki za info o watku rybnickim odnalez sie tu jeszcze nie potrafie a ten temat moze mi sporo pomoc

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

Witaj
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chustonówka Awatar mea
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

aaaa ratunku przyszla moja chusta i nie wiem jak sie za nia zabrac !!!!

Chustonówka Awatar mea
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

moja dzisiejsza przygoda na rybnickim rynku

pojechalam z agatka do miasta a ze moj malzonek stwierdzil ze idzie spac to ja ze zabieram chuste bo nie do kazdego sklepu wozkiem wjade ... dotad w chuscie to co najwyzej do parku albo szybki wyskok do galerii a dzis przemarsz przez caly rynek i okolice ... bosz jaka sensacja !! no chyba kazdy mnie dzis zauwazyl !! no i ten mega niebieski kolorek tez sciaga uwage no ale w pewnym momencie zatrzymala mnie kobitka i mowi ze chcialaby ze mna porozawiac ... a ze agatka usnela to przysiadlam z nia na laweczce i pytam o co chodzi !! no i powiedziala ze jest lekarzem ortopeda dzieciecym i duzo oczytala sie o tych chustach ale jeszcze nie miala okazji zobaczyc tego na zywo !! prosila czy moze sobie poogladac jak dziecko jest ulozone, jak bioderka, plecki ... no myslalam ze mi wejdzie pod ta chuste normalnie /dodam ze jeszcze wiazanie nei idzie mi jakos super wiec troche glupio sie czulam ... / no i w koncu mi mowi ze to jest rewelacja !!! ze te adaptery do ukladania bioderek sa takie uciazliwe dla dziecka a mozna to korygowac przez takie noszenie !! i mamusia szczesliwsza i malenstwo nie meczy sie niepotrzebnie !! wypytala mnie chyba o wszystko co wiem /w ktoryms momencie wyslalam ja na forum chustowe bo ja jeszcze za malo wiem zeby cokolwiek mowic !!!/ no i pytala gdzie nauczylam sie wiazac - to ja jej ze jeszcze nie umiem !! no ale babka byla niemozliwa !! powiedziala ze ona swoja kase w to zainwestuje zeby rozpropagowac chustowanie bo to jest naprawde rewelacyjne z medycznego punktu widzenia pytalam ja skad jest to mi tylko odpowiedziala ze z opolskiego

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Brawo opolskie - mam kolegę ortopedę, coprawda nie dziecięcego, ale jak zobaczył mnie z chustą z Jaśkiem w niej śpiącym, to stwierdził krótko, że super sprawa ta chusta. To mnie jeszcze bardziej zmotywowało do noszenia jak najczęściejszego.
    Witamy się oczywiście serdecznie i chustowo.

Uprawnienia umieszczania postów