Witam wszystkie stale bywalczynie forum i te ktore jak ja sa tu dzis pierwszy raz ...
Jak to sie zaczelo ??
co chustowanie czy forumowanie ??
chustowanie sie zaczelo od moich wymyslan "co by tu jeszcze zeby moje dziecko bylo bardziej szzesliwe ... " ale szczerze powiem ze mimo wielu pozytywnych o chustach opiniach ciagle slyszalam "niektore dzieci tego nie lubia, wydasz kase i bedzie ci to lezalo" ... i jakos nie zdobylam sie na zakup ... az kolezanka zaproponowala "dostalam chuste ale mala za nic nie chce sie w niej nosic, pozycze ci i zobaczysz czy sie wam spodoba" i tak jakis miesiac temu trafila do nas elestyczna chusta moby warp
nie od razu bylo rozowo, Agatka czula sie w niej skrepowana i marudzila ... ale codziennie na pare minut ja wkladalm, ja uczylam sie dobrze chuste wiazac a mala sie nosic !! no i polubilysmy ten styl ... a juz mistrzostwo swiata jest jak idziemy do parku i te male czarne oczyska chcialy by ogarnac caly ten swiat !!! ech wspanialy widok ...
wiec zdecydowalam ze jednak kupie swoja chuste zwlaszcza ze wlasnie urodzil sie kolejny obywatel, ktory moze nauczy sie noszenia dzieki elastykowi moby![]()
no wiec zaczelam rozmyslac co by tu7 kupic, najpierw chcialam elastyczna bo ta jes rewelacyjna ... szukalam pytalam i tak przez kolezanke trafilam tu ... a wlasciwie ona pytala o chusty dla nas![]()
mamy chustowe daly mi jasno do zrozumienia ze jesli chce powaznie myslec o noszeniu to nie elastyczna ale tkana chusta bedzie dla nas najlepszym rozwiazaniem i takim to sposobem stalam sie posiadaczka chusty nati w kolorze "fale dunaju"/aktualnie w stanie oczekiwania na kuriera!!/
chech jesli znajda sie tu mamy z rybnika lub okolic ktore tez nosza swoje pociechy w chustach to chetnie skorzystam z fachowej pomocy !!
![]()