moja dzisiejsza przygoda na rybnickim rynku
pojechalam z agatka do miasta a ze moj malzonek stwierdzil ze idzie spac to ja ze zabieram chuste bo nie do kazdego sklepu wozkiem wjade ... dotad w chuscie to co najwyzej do parku albo szybki wyskok do galerii a dzis przemarsz przez caly rynek i okolice ... bosz jaka sensacja !! no chyba kazdy mnie dzis zauwazyl !! no i ten mega niebieski kolorek tez sciaga uwageno ale w pewnym momencie zatrzymala mnie kobitka i mowi ze chcialaby ze mna porozawiac ... a ze agatka usnela to przysiadlam z nia na laweczce i pytam o co chodzi !! no i powiedziala ze jest lekarzem ortopeda dzieciecym
i duzo oczytala sie o tych chustach ale jeszcze nie miala okazji zobaczyc tego na zywo !! prosila czy moze sobie poogladac jak dziecko jest ulozone, jak bioderka, plecki ... no myslalam ze mi wejdzie pod ta chuste normalnie /dodam ze jeszcze wiazanie nei idzie mi jakos super wiec troche glupio sie czulam ... / no i w koncu mi mowi ze to jest rewelacja !!! ze te adaptery do ukladania bioderek sa takie uciazliwe dla dziecka a mozna to korygowac przez takie noszenie !! i mamusia szczesliwsza i malenstwo nie meczy sie niepotrzebnie !! wypytala mnie chyba o wszystko co wiem /w ktoryms momencie wyslalam ja na forum chustowe bo ja jeszcze za malo wiem zeby cokolwiek mowic !!!/ no i pytala gdzie nauczylam sie wiazac - to ja jej ze jeszcze nie umiem !! no ale babka byla niemozliwa !! powiedziala ze ona swoja kase w to zainwestuje zeby rozpropagowac chustowanie bo to jest naprawde rewelacyjne z medycznego punktu widzenia
pytalam ja skad jest to mi tylko odpowiedziala ze z opolskiego
![]()