Pokaż wyniki od 1 do 20 z 128

Wątek: 2 lata chustowania. chusta uskrzydla (DUŻO NOWYCH FOTEK POST 94)

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Wow, Mucha, ale masz piękne włosy

A tak serio - zdjęcia super, mnie najbardziej podobały się te z Karaibów, Londynu i Tatr Ale wszystkie rewelacyjne. I tyle pięknych rzeczy dziewczyny zobaczyły dzięki noszeniu. Specjalnie nie piszę dzięki chustom, bo nawiązując do dyskusji jaka wypłynęła - ja odczytuję słowa Muchy nie jako tekst o noszeniu (stricte) w chuście, ale o noszeniu w ogóle. Chusta, nosidło - nosi się tak samo i tak samo czuje bliskość dziecka. Mimo, że moja starsza niechustowa (sporadycznie wisiadłowa), to, w porównaniu z młodszym, który noszony był od wyjścia ze szpitala stwierdzam i przyznaję Musze rację, że, chociaż obydwoje kochani, to macierzyństwo "chustowe" czyli kiedy nosimy dziecko (niekoniecznie w chuście, w czymkolwiek, ale to taki skrót myślowy), jest inne, pełniejsze, fajniejsze. I mimo, że starszej nie nosiłam, to słowa Muchy wcale mnie nie ubodły, bo napisał po prostu prawdę.

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baryłka Zobacz posta
    Mucha chustotalibem jest i tego można sie po nim spodziewać w postach.
    Zdjęcia śliczne
    a co to za chusta zielona na pierwszych fotkach?
    żona mówi, że Babilonia zielona papryczka - niestety nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć bo ja jestem tylko od noszenia.
    Cytat Zamieszczone przez Behemot Zobacz posta
    Piękne zdjęcia, Wy również. Powinieneś reklamować chustonoszenie przez tatów (?)
    reklamuję codziennie w parku Na prawdziwą sesję do reklamy jakoś nikt mnie nie zaprosił i to mimo tego, że mam tak cudownie wystylizowane włosy i przedłużane rzęsy. Skandal.
    Cytat Zamieszczone przez mamabasi Zobacz posta
    Mucha, wiesz co? Kocham Cię.......
    ale co najbardziej sobie we mnie cenisz - chusty czy włosy?
    Cytat Zamieszczone przez Budzik Zobacz posta
    Wow, Mucha, ale masz piękne włosy

A tak serio - zdjęcia super, mnie najbardziej podobały się te z Karaibów, Londynu i Tatr Ale wszystkie rewelacyjne. I tyle pięknych rzeczy dziewczyny zobaczyły dzięki noszeniu. Specjalnie nie piszę dzięki chustom, bo nawiązując do dyskusji jaka wypłynęła - ja odczytuję słowa Muchy nie jako tekst o noszeniu (stricte) w chuście, ale o noszeniu w ogóle. Chusta, nosidło - nosi się tak samo i tak samo czuje bliskość dziecka. Mimo, że moja starsza niechustowa (sporadycznie wisiadłowa), to, w porównaniu z młodszym, który noszony był od wyjścia ze szpitala stwierdzam i przyznaję Musze rację, że, chociaż obydwoje kochani, to macierzyństwo "chustowe" czyli kiedy nosimy dziecko (niekoniecznie w chuście, w czymkolwiek, ale to taki skrót myślowy), jest inne, pełniejsze, fajniejsze. I mimo, że starszej nie nosiłam, to słowa Muchy wcale mnie nie ubodły, bo napisał po prostu prawdę.
    jasne, że z chustą to skrót myślowy. Noszenie w nosidle też uskrzydla.
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

skrót myślowy. Już mi lepiej! Konflikt rozwiązany. Jak w dobrym JRPG
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Uprawnienia umieszczania postów