Pokaż wyniki od 1 do 20 z 128

Wątek: 2 lata chustowania. chusta uskrzydla (DUŻO NOWYCH FOTEK POST 94)

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar Joania
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mucha Zobacz posta
    nie da się też prawdziwie przeżyć tych pierwszych lat dzieciństwa własnych dzieci bez noszenia w chuście. Niech sobie inni wożą w wózku - nie dyskutujmy ze ślepcami o obrazach.
    no a miało być tak miło.nie zauważyłam tego zdania wcześniej ,pewnie się skupiłam na pięknych zdjęciach
    dlaczego ty musisz zawsze tak dowalić/ w jakim celu/
    chcesz powiedzieć że ja nie czuję w pełni macierzyństwa bo nie miałam chusty, bo to co czuje jak mam swoje dziecko w ramionach to jest tylko połowiczne,nie prawdziwe.Że miłość która mnie wypełnia to tylko iluzja bo mam wózek.
    Bądźmy najlepszymi rodzicami dla swoich dzieci i nie wartościujmy swego rodzicielstwa poprzez posiadanie chusty czy wózka,Bo to tylko narzędzia którymi się posługujemy a miłość jest w naszych sercach, duszach,ciałach.
    bardzo lubię chusty i jak dane mi będzie mieć drugie dziecko to będę je nosić w chuście,mt,pouchu . Wózek jest mi potrzebny choćby wtedy kiedy robię zakupy.
    i proszę nie obrażaj ludzi którzy nie mają chusty taką oceną.Jeśli jesteś takim miłośnikiem i wielbicielem chusty postaraj się raczej pokazać i zachęcić kogoś ,bo postawa taka jak Twoja może przynieść raczej odwrotny skutek.Gdybym nie znała chust wcześniej , albo nie byłą przekonana do chust to po twojej wypowiedzi bym raczej już nigdy do tematu nie wróciła.
    no ciśnienie to podniosłeś mi tak, że kawy już nie potrzebuję

Uprawnienia umieszczania postów