Pokaż wyniki od 1 do 20 z 101

Wątek: jestem rozgoryczona wielorazówkami pomóżcie

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

ja tez polecam tetre po domu - do niedawna zakładałam synkowi tylko kieszonki z wkładkami z mikrofibry, ale jak kupiłam otulacz- to tetra sprawdza sie najlepiej (chłonniejsze wkładki zakładam na spanie i spacery na noc bambusowa formowanka, a jak Maciuś idze spac później i wiem ze dospi do rana - ok 8 godz - to jednorazówkę - choć coraz rzadziej)
    a tetra najszybciej schnie

zamiast pamperów - polecam ekologiczne jednorazówki
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jeszcze do tego co dziewczyny napisały dopiszę papierki jednorazowe. Eliminują problem spierania kupy z pieluszki.

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

i moze jeszcze wyprobuj inna kieszonke?
    sorry, ale naughty baby to jest imo parodia pieluchy.

a spodenki o rozmiar wieksze kup i po krzyku.
    a najlepiej getry.

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

Jak wkładam do kieszonki 2 wkłady, to jednego na całej długości, a drugi złożony na pół z przodu, bo to chłopiec, więc tam więcej moczu się zbiera. Dziewczynce można więcej na środku zostawić. Dzięki temu z tyłu nie ma odwłoku jak u pszczoły.

Obcisłe dżinsy się nie nadają. Jakieś wygodne dresiki ubieram.

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panthera Zobacz posta
    ja tez polecam tetre po domu - do niedawna zakładałam synkowi tylko kieszonki z wkładkami z mikrofibry, ale jak kupiłam otulacz- to tetra sprawdza sie najlepiej (chłonniejsze wkładki zakładam na spanie i spacery na noc bambusowa formowanka, a jak Maciuś idze spac później i wiem ze dospi do rana - ok 8 godz - to jednorazówkę - choć coraz rzadziej)
    a tetra najszybciej schnie

zamiast pamperów - polecam ekologiczne jednorazówki

z tymi eko jednorazowkami to troche klopot w Polsce zdaje sie-dostepne sa chyba tylko w niektorych netowych sklepach i za niebotyczne sumy...
    ja mieszkam w UK i tutaj mam w kazdym sklepie z asortymentem (Tesco, Boots i inne ) obok zwyklych pampersow jednorazowki eko Nature Babycare za cene taka sama, jak te wszystkie trucicielskie. i wiem, ze to wielkie udogodnienie!

fajnie by bylo, gdyby i do Pl dotarl ten trend/znalazl sie dystrybutor zaopatrujacy sieciowe sklepy...

Uprawnienia umieszczania postów