Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Na ręce tak, do chusty nie

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie Na ręce tak, do chusty nie

Wiem, wiem, że dzieci z chust wyrastają. Wiedziałam, ale nie że aż tak szybko - już od paru miesięcy Tusia nie chce być noszona, choć jeszcze dwa, czy trzy miesiące temu miała fazę, że na noc zasypiała mi tylko w chuście (jedyny moment w chuście w ciągu dnia).
    A teraz jak ma gorszy dzień (bo np. idą zęby) to chce być noszona na rękach, ale na widok chusty histeria Jak chcę iść na spacer, nie ma mowy o chuście Czasem jeszcze w MT udawało się ją szybko włożyć, ewentualnie w 2x. A teraz już nic, nic, nic. Nawet przykryć się w wózku nie daje - dopiero jak zaśnie, to mogę No normalnie jakby miała uraz, ale nie możliwe.
    Dziś po długiej histerii dała się do MT zapakować, bo chciała koniecznie pół dnia na rękach, a ja właśnie chora jestem i tych 13 kg nie ponoszę za długo, nie mówiąc o tym, że ręce mi potrzebne były.

Czemu na ręce tak, a do chusty nie???

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

A w chuście ma zamotane ręce?

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JoShiMa Zobacz posta
    A w chuście ma zamotane ręce?
    wiesz, nawet wejść nie chcę, więc trudno powiedzieć Ale jak chce, to oczywiście wyjmuje ręce - nie ma problemu

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

a moze to juz bunt dwulatka? że nie, bo nie, tak po prostu, ze musi postawić na swoim

Uprawnienia umieszczania postów