Ja mam dwie formowanki bambusowe i jestem zachwycona. Miękkie, śliczne, nic się nie odciska, są zgrabne, dość szybko schną, chłoną sporo (zakładam na noc z wełną). Kolory bajeczne.
Ja mam dwie formowanki bambusowe i jestem zachwycona. Miękkie, śliczne, nic się nie odciska, są zgrabne, dość szybko schną, chłoną sporo (zakładam na noc z wełną). Kolory bajeczne.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
mam kieszonkę i musze powiedzieć, że jest to tańsza wersja Bum Geniusa - rzepy tak samo mocne, podobnie są uszyte (wkład wchodzi z przodu do samego końca), mają takie same proporcje (tak samo szerokie w kroku, Beileshen jest jakby ciut niższa w stanie) i ten polarek dobrze odprowadza wilgoć. Jedyna różnica to ta, że w BG wkład z tyłu wchodzi pod falbankę z polarku, w Beileshen zaś są dwie gumki - jedna na warstwie polarkowej, druga na PULu więc dziecko ma na pleckach dwie gumki (nie odciskają się jednak za bardzo).
Fajna alternatywa do Naughty Baby. Mam 2 NB i w jednej rozlazły mi się rzepy, a polarek się zmechacił i szybko robi się wilgotny.
Co do chłonności to wkładki mikrofibrowe chłoną podobnie w Beileshen i NB.
Gbybym mogła wymienić swoje dwie NB na Beileshen to bym to chętnie zrobiła![]()
mamy formowankę bambusową i jest super! miękka i świetnie się układa. dodatkowo punktuje naturalną tkaniną przy pupie, co dla nas ważneostatnio eksperymentujemy z kieszonkami, ale jak nastanie era formowanek, to z pewnościa dokupimy więcej
mieliśmy tez 3 kieszonki happy flute, ale nie leżały nam... głównie chyba z powodu tkaniny - wkładka mikrofibra, a tkanina przy pupie suede - nic naturalnego... :/