Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: chustowy sen o promocji

Chustomanka Awatar vatanaya
    Miejscowość
    Tricity

Domyślnie chustowy sen o promocji

okres chustowania dla nas pomalutku sie kończy... jakoś ostatnio wcale o chustach intensywnie nie myślałam - w każdym razie nie bardziej niż zwykle. ale sen miałam za to ....
    w H&M działy podzielone na kolory i w każdym dziale chusty w kolorze odpowiadającym działowi. ileż ja indio widziałam....(takich wzorów didka jeszcze w żadnym sklepie nie widziałam). latałam od regału do regału z dzieciem na rękach i zdecydować sie nie mogłam. wszystkie chusty były w granicach 100 pln(nieźle co?). nawet Majka (starsza córka) biegała razem ze mną bo chciała też cos dla swoich lalek kupić. najszmieszniejsze jest to, że tylko ja w tym sklepie bylam zainteresowana tymi szmatami a inni ludzie patrzyli na mnie jak na jakąś wariatke (w ogóle nie mieli pojęcia po co te długie szmaty wiszą w tym sklepie). a przy wyjściu sprzedawcom (którzy patrzyli zdumieni na zakupiony przeze mnie stosik) dalam swoj numer telefonu, żeby ludziom, którzy się też w chuste zaopatrzą przekazali namiary do mnie zebym im pokazala wiazania i w ogole po co chusty są!!!
    nie posądziłabym się nigdy o takie sny.... ale swoją drogą był boski. tyle wzorów, wszystkie wymacane no i mogłam sobie pozwolić finansowo na wszystkie chusty jakie tylko mi sie spodobały!!!!!

Chusteryczka

Domyślnie

wow, ale masz piekne sny !!!!! gdzieś juz był watek o szmacianych snach, ale w pozytywnym sensie oczywiscie dosłownym o szmatach jakbym ja chciała, zeby chusty (wszystkie rodzaje i kolory były dostepne w sklepie choc hednym, coby moza było sobie przyjsc i poogladac... pomacac w sensie... ach.....
    K. 2009M. 2012

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Piękne, takie sny mogłabym mieć co noc.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Kasiu, co Ty mówisz, nasze panny jeszcze półtora roku nie mają a Ty piszesz że okres chustowania sie kończy!
    Ja mam zamiar jeszcze dłuuuugo nosić
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Miejscowość
    Tricity

Domyślnie

ja też!!!! ale coraz czesciej samodzielne odkrywanie swiata jest dla Martyny fajniejsze niz chustowe eksploracje terenu
    ale nosic bede pewnie jeszcze dlugo ale nie tak intensywnie.
    wczoraj przesadzilam sie z plecaka w krzyz z przodu - och jak milo bylo niesc wtulona w siebie Tysiolinke... tylko dlugo sie tak nie wytrzyma.

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Eh nawet nie chce myśleć o końcu chustowania
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

też mam sny chustowe. Zwłaszcza jak za długo wieczorem na forum siedzę, na bazarku
    Szkoda że te ceny nierealne w rzeczywistym świecie
    2 + 7 (2005-2018)

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

..... a po przebudzeniu deprecha

moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Miejscowość
    Tricity

Domyślnie

dokładnie hahahahahahha

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Sny takie niespokojne jak w dzieciństwie, a po przebudzeniu inna rzeczywistość....
    Dawno tak nie pragnęłam nowej zabawki jak teraz chust i pieluch

Chusteryczka

Domyślnie

boski sen! ja tak chcę!!!
    pamiętam, jak kiedyś śniła mi się babylonia fruit cocktail... strasznie ją chciałam... a teraz sny chustowe to norma

mi ciągle się śnią lumpeksy. uwielbiam lumpeksy!

Chustofanka Awatar sylabelle
    Miejscowość
    Poznań/Luboń

Domyślnie

fajny sen szkoda, że tak bardzo nierealny...
    Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)

Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
    FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle

Chustofanka Awatar Mamusiaanusia
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Ale fajny senek! Idę spać, może i mi taki8 H&M się przyśni i poużywam sobie

Uprawnienia umieszczania postów