Ślepa jestem czy nie ma tej opcji?
Ślepa jestem czy nie ma tej opcji?
wejdź w narzędzia wątku i na dole masz subskrybuj temat, to jest to samo co śledź temat
wchodzisz w szybkie menu, na pasku pod tukanemi trzecie od dołu to subskrypcja tematów.
a i jeszcze przy tytule tematu pokazuje się taki malutki zielony kwadracik tzn. że śledzisz ten temat.
mi się jakoś z automatu subskrybuję wszelkie tematy w których coś napisałam - a nie mam takiej potrzeby...
gdzie i jak to wyłączyć?
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Jak wejdziesz wdany wątek to masz zakładkę "narzędzia wątku" i tam odznaczasz sobie subskrypcję.
Nie wiem czy mozna na stałe gdzieś ustawic żeby nie subskrybowało wszystkich wątków z moimi wypowiedziami
Andzia
Goswiek dzięki - zobaczyłam że tam jest wybrana opcja "nie powiadamiaj na E-mail" i nawet nie rozwijałam jakie są inne...
andziulindzia tak właśnie robiłamale na dłuższą metę to meczące jednakowoż było, dobrze, że da się "na stałe" nie subskrybować...
ale czy to znaczy, ze wszyscy tak mają ustawione? bo sama tam chyba nie mieszałam, hm...
Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 21-06-2009 o 23:14 Powód: edytuję bo lubię (i literówki robię)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Raczej wszyscy, mi też subskrybuje wszystkie tematy w których się wypowiadam ( i też mnie to drażni)
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
No ja też się zastanawiałam, co takiego naklikałam, że się te tematy subskrybują. Dzięki Goswiek, już zmieniłam w ustawieniach![]()
przepraszam ale szukam juz godzine miejsca gdzie moge dodac subskrypcje i nic ...![]()
Wchodzisz w interesujący Cię temat, nad pierwszym postem jest menu - wybierasz Narzędzia wątku -> Subskrybuj ten temat
Do listy subskrybowanych tematów najszybciej można się dostać z Szybkiego menu