No może i tak, ale nie mam na kim. Córka prawie odpieluchowana, a drugie dziecko w trakcie majstrowania...jak nie spóbujesz to się nie przekonasz![]()
No może i tak, ale nie mam na kim. Córka prawie odpieluchowana, a drugie dziecko w trakcie majstrowania...jak nie spóbujesz to się nie przekonasz![]()
Ooo to przepraszam, spojrzałam na suwaczek i pomyślałam sobie, że piszesz pod kątem córki właśnie
Nie wiem jakie wymiary tego ręczniczka Ikea.
Ja przy moim 5,5 mies. synku, kiedy używamy Kikko bambusowej, która z prania na pranie coraz bardziej się prostokąci (zakupiona była jako 70x70 a teraz to juz ma ze 40x70) to przy składaniu jej w trójkąt umieszczam jeszcze na niej taką pielusię frotową kikko 30x30 złożoną na trzy;
a czasami jakiś inny wkład chłonny
I siuśki zatrzymane (no powiedzmy max dwa siknięcia)
Zdjęcie córy było robione ponad 2 lata temu
O taki to ręcznik:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40054538
sugerowałam się bardziej suwaczkiem niż zdjęciem
Jakoś żyję w przeświadczeniu ze ok. 2 r życia z reguły dzieci odpieluchowane
Więc u Was brawa dla mamy i córki
Wracajac do ręczniczka - wym 30x30 więc pewnie się nada bo ładnie da się złożyć na 2 albo 3
Zresztą już gdzieś dziewczyny tu na forum pisały o ręczniczkach Ikeowskich o tych malutkich tez była mowa
Tak, była o nich mowa, ale nie w tym kontekście
a ja suwaczka nie mam...
Ja dla zwiększania chłonności wrzucam w tetrę konopne wkładki franiszki.pl - one cieniutkie, albo małą wkładkę bambusową z Close Parent. Normalnie w samej tetrze śmiga, ale mniej więcej wyłapuję już momenty spania i jak na spacer idziemy to wkładam do środka złożonej w prostokąt tetry. Starcza wtedy na dłużej, może na większe dzieci się sprawdzi? Na pewno tyłka nie powiększa, bo też mam na to alergię![]()
Choć w sumie jeśli chodzi o ekonomię (bo chyba głównie dlatego tetra?) to średnio działaRęczniczek lepszy. Teraz zachycona jestem Bambino Mio składanymi i chyba jak będzie córa większa, to też ich dokupię. A tetrę na bardzo upalne dni. No i wtedy pewnie z tymi dodatkowymi wkładami.
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012