mysle nad kupnem niedługo będę miała okazje ponosic w fioletowych mnie przypały do gisty braz/turkus i turkus /szary
ma ktos? jak tak to poprosze fotki w akcji
prosze ułatwcie wybór![]()
mysle nad kupnem niedługo będę miała okazje ponosic w fioletowych mnie przypały do gisty braz/turkus i turkus /szary
ma ktos? jak tak to poprosze fotki w akcji
prosze ułatwcie wybór![]()
Ostatnio edytowane przez Fusia ; 26-04-2010 o 18:29
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ja sie dolaczam do prosby, tylko ja nie moge sie zdecydowac miedzy turkus/szary i roz/szary. I w ogole, dobrze sie nosi? Podobno len sie mocno gniecie...
A. 02.2010, T. 06.2012
Turkus
![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
A wygląda na zielony? Z szarym, z szarym![]()
fantastyczny plecaczek ja nie umiem tak się zawiązać
chusta też wygląda super dużó lepiej niż na zdjeciach
a ty bts nie wolała jedwabiu córcie masz jescze małą lekka abjedwab delikutaśniejszy i węzełek mniejszy
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Jeden mam![]()
![]()
Ja mam jedwab niebieski, mogę pokazać
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
mam zdjecia, ale wyloze troche pozniej
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.
To do mnie? No, 3 tyg. temu ja wazylismy to bylo 5.5kgWolalabym jedwab, ale chyba nie ma z motyli jedwabiu rozowo-szarego, jest tylko szaro-grafitowy, ale, nie powiem, tez mi sie podoba. Tak sie jednak zastanawiam kiedy beda chusty z tym nowym wzorem z galazkami, to moze z nich wzielabym jedwab. Juz sama nie wiem.
A. 02.2010, T. 06.2012
5,5 kg to nie dużo moja ma 8 i jedwab nosi ją super ja chce len bo lnu jeszcze nie miałam
co do jedwabiu to z tego wzoru sa szary i ten brazowo rózowy oba w okazjacvh cenowych czyli troszku taniej a brąz z różem(oba kolory nie moje)ale wygląda cudnie jak czekolada z nadzieniem truskawkowym
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
macie jeszcze jakies fotki tej chusty bo e... chciała bym zobaczyc braz turkus juz nie -bo juz do u nati niema a chciała BY ZOBACZYC NA ILE JEST KONTRAST W TEJ CHUSCIE I JAKIE TAM SA KOLORY CHODZI MI O TE http://natibaby.pl/sklep/?p=products...3.7-m,-ok.-cen.)
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
chyba będe łapac najwyzej sprzedam tylko fotke bym chciała jeszcze jakąs zobaczyć najpierw
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013