Cześc Wszytkim mamom
Mam ogromną pokusę aby stac się jedną z Was. Od kilku tygodni wertuję internet w poszukiwaniu czegoś dla mnie, ale niestety jest tego zbyt dużo, żebym mogła podjąc decyzję. Proszę, doradzcie, jaka chusta byla by dla mnie najlepsza. Mój Jasiek ma 2,5 miesiąca a wiec moglabym nosic go jeszcze baaaardzo dlugo, czego nie moge sie doczeka, ale...
Co wybrac? W perspektywie mamy za momencik upaly w lato, ale chcialabym nosic caly rok. Jaki rozmiar? Mam 161cm i rozmiar jakies 38 po ciazy. Mój mąż -192cm i rozmiar xxl (115kg zywej wagi) ale podejrzewam, ze on by nosil okazyjnie (chyba, ze mu sie to spodoba to sobie kupi swojąNajbardziej mysle o chuscie wiazanej, bo kółkowa wydaje mi się bardziej ograniczona w mozliwosciach noszenia (poprawcie mnie jesli sie myle). Chusty uzywalabym na spacery (moj 3kolowy wozek jest tragiczny) ale mysle, ze i w domku tez (w koncu mialabym wieksze mozliwosci w pracach domowych jakich kolwiek). Dodam, że wręcz nie mogę oderwac wzroku od Waszych zdjęc. W chustach pociąga mnie fakt bliskości z Maluszkiem, wygoda noszenia no i kolorystyka. Z racji, ze mam synka chcialabym cos w kolorach niebieskich, chociaz pomarancze i żółcie są bajeczne. Pisząc tego posta wpadłam na pomysł, że może pierwszą chustę kupiłabym na lato używaną. Proszę poradźcie co robic? Co, Waszym zdaniem powinnam zrobic?

Odpowiedz z cytatem