Pokaż wyniki od 1 do 20 z 79

Wątek: Instrukcja do chusty wiazanej tkanej

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Hainaut
    Miejscowość
    Belgia (Walonia)

Domyślnie

Na stronie Babylonii sa instrukcje do roznych chust, tu np. do tkanej: http://www.babylonia.be/product.php?..._id=35&lang=FR
    Wystarczy kliknac na obrazek i wybrac jezyk (francuski albo angielski) i jest instrukcja ze zdjeciami.
    tak jest w przypadku kazdej chusty zreszta, a np. instrukcja do chusty elastycznej jest jeszcze w kliku jezykach.
    Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow

Chustonówka

Domyślnie

Mam tkana, 4,6m Dziękuję za pomoc szkoda tylko, że nie ma po polsku.
    Ostatnio edytowane przez Haszczuś ; 22-09-2009 o 11:02

Chustonówka
    Miejscowość
    prawie Kraków

Domyślnie

Oglądam instrukcje i napatrzec się nie mogę

Chustonoszka Awatar kilolek
    Miejscowość
    Grodzisk Maz.

Domyślnie

Drogie mamy nie mogę ogarnąć rzeczy bardzo prostej - wiązania kołyski ciągle jakoś mi z ramienia spada.A tak naprawdę chciałabym się jej nauczyć by móc karmić dwoje dzieci na raz - jedno cycem drugie widelcem ale karmienia piersią w tym co uda mi się zamotać to już zupełnie sobie nie wyobrażam.
    Polećcie mi proszę instrukcję dzięki której wreszcie to ogarnę (zwłaszcza wiązanie do karmienia). Tylko w języku polskim albo filmik, bo ja jednojęzyczna jestem niestety.

Chusteryczka

Domyślnie

hej,
    ja też szukam jakiejś wskazówki do wiązania kołyski jakiejś zwinnej..... może ktoś jednak coś ma takiego ?( mój synek też koniecznie musi jeść jak małą karmię )
    synek 2007 córol 2010 ​proszę nie cytuj moich zdjęć taka podstawa autonommii.

Chustonówka

Domyślnie

Super instrukcje, świetne linki. Żeby tylko jeszcze moje dziecko chciało w spokoju znieść dociąganie i wiązanie, to byłoby super. Wkładanie w chustę jest ok, bardzo go interesuje przygotowanie do włożenia, ale jak już jest w środku, a ja dociągam i wiążę to jemu się cierpliwość kończy. :/

Chustofanka Awatar ewullah
    Miejscowość
    Kotlina Kłodzka

Domyślnie

a gdzieznajdę instrukcję do wiązań na plecach? plecak prosty mamy opanowany.
    Wojtuś 23.08.2005
    Kacperek 21.10.2009

Uprawnienia umieszczania postów