Dzisiaj nam sie nie udalo,ale jutro na pewno,poniewaz mamy festym i maz bedzie musial sie zamotacbo z wozkiem nie da rady,a ja musze pomagac.Tez sie ciesze ze moglam pozyczyc.Do proby mam dwie jedna didymosa 100 bawelna,a druga troche elastyczna irmy moby.Niby elastyczna jest latwiejsza do motania,ale mi jakos lepiej sie mota didka.A i mala w niej jakos lepiej sie czuje.
Zeby nie nabijac kolejnego posta robie edycje.
A wiec moj maz jest po pierwszym chustowaniu i o dziwo bardzo mu sie spodobalo i ma zamiar tak wlasnie spedzac wiecej czasu.Co do chusty mialyscie racje ze bedzie za dluga,myslalam ze dla meza bedzie ok ale i dla niego jest za dluga wiec szukamy czegos krotszego,obstawiam 4.2.Maz powiedzial ze bedzie chetnie nosic tylko chusta nie ma byc rozowa![]()

bo z wozkiem nie da rady,a ja musze pomagac.Tez sie ciesze ze moglam pozyczyc.Do proby mam dwie jedna didymosa 100 bawelna,a druga troche elastyczna irmy moby.Niby elastyczna jest latwiejsza do motania,ale mi jakos lepiej sie mota didka.A i mala w niej jakos lepiej sie czuje.
Odpowiedz z cytatem