Pokaż wyniki od 1 do 20 z 79

Wątek: Instrukcja do chusty wiazanej tkanej

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Ire
    Miejscowość
    Kraków NH, Suwalszczyzna zawsze :)

Domyślnie

Czy plecak i kieszonka to to samo? Bo zwykle w kieszonce noszę. A biodro chyba by się sprawdziło tylko muszę się nauczyć. Ma ktoś dobrą instrukcję?

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ire Zobacz posta
    Czy plecak i kieszonka to to samo? Bo zwykle w kieszonce noszę. A biodro chyba by się sprawdziło tylko muszę się nauczyć. Ma ktoś dobrą instrukcję?
    Kieszonka jest na przodzie. Plecak jest na plecach, aczkolwiek można powiedzieć, że jest to coś kieszonko-podobnego Na biodrze można nosić w zwykłej tkanej albo w kółkowej. Nie mam tu akurat instrukcji, ale mogę poszukać.

Chusteryczka Awatar Ire
    Miejscowość
    Kraków NH, Suwalszczyzna zawsze :)

Domyślnie

Na plecy- patrzyłam na filmiki i jednak póki co nie próbuję. Na biodrze nosiłam dziś wg instrukcji ze strony Lenny Lamb, nawet ok, tylko nie jestem pewna, czy chusta tam może krzyżować się i z pleców przechodzić pod nóżkę (tak, jak np w kieszonce że dziecko nie ma szans się wyśliznąć dołem), bo ja zamotałam tak, że materiał sie nie krzyżował a jedynie był głęboko wpuszczony pod pupę dziecka i to ma trzymać.

Chustomanka Awatar Ulula
    Miejscowość
    Poznań (Komorniki)

Domyślnie

Widziałyście taką rysowaną instrukcję kieszonki?
    http://www.ofeminin.pl/rozwoj-i-zdro...14c263175.html
    Fajna, nie? Zawsze są zdjęcia, a tu coś innego.

Chustofanka Awatar inek
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Hej, nie bardzo wiedziałam, gdzie się zapytać, mam nadzieję, że wybrałam dobry wątek

Czy mogę wiązać w ten sposób jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=K7Tn-...eature=related w chuście tkanej? Czy tylko w elastycznej?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

jesuuuuusmaria

to jest chyba najgorszy film chustowiązaniowy ever
    ja Cię błagam () jeśli chcesz COKOLWIEK robić jak ta Pani (jak ona to dziecko trzyma ) to ustaw sobie tak zdjęcia na kominku, czy półeczce. ale z chustą nie rób NIC jak ona. bardzo, bardzo proszę Cię ja!

Chustofanka Awatar inek
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Zmęczenie daje o sobie znać Ten filmik chciałam wstawić: http://www.youtube.com/watch?v=sp8kP...eature=related tu pani traktuje maskotkę lepiej niż pani z poprzedniego filmiku dziecko. Sama byłam lekko przerażona tym, jak ona go trzyma - na początku myślałam, że to lalka...
    No i pytanie nadal to samo - mogę tak wiązać w tkanej?

Uprawnienia umieszczania postów