No i właśnie, tak jak ktoś tu już pisał o swoim Wojtusiu, tak i mój Miłosz chciałby tylko przodem do świata. Może i na biodro by się powoli przekonał, ale jeszcze do tego nie cierpi krępowania rączek. Jest na to jakaś rada?
No i właśnie, tak jak ktoś tu już pisał o swoim Wojtusiu, tak i mój Miłosz chciałby tylko przodem do świata. Może i na biodro by się powoli przekonał, ale jeszcze do tego nie cierpi krępowania rączek. Jest na to jakaś rada?
Ire, to zależy, w jakim wieku jest Twoje dziecko. Rady mogą być różne.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Pół roczku, praktycznie już siedzi.
Jak siedzi to możesz Mu zostawiac rączki na zewnątrz już
Możesz na biodro i plecak wysoko możesz spróbować wtedy nad Twoim ramieniem będzie mógł podziwać świat![]()
Czy plecak i kieszonka to to samo? Bo zwykle w kieszonce noszę. A biodro chyba by się sprawdziło tylko muszę się nauczyć. Ma ktoś dobrą instrukcję?![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Na plecy- patrzyłam na filmiki i jednak póki co nie próbuję. Na biodrze nosiłam dziś wg instrukcji ze strony Lenny Lamb, nawet ok, tylko nie jestem pewna, czy chusta tam może krzyżować się i z pleców przechodzić pod nóżkę (tak, jak np w kieszonce że dziecko nie ma szans się wyśliznąć dołem), bo ja zamotałam tak, że materiał sie nie krzyżował a jedynie był głęboko wpuszczony pod pupę dziecka i to ma trzymać.