Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: dziś (24 kwietnia) w warszawskim Zoo

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie dziś (24 kwietnia) w warszawskim Zoo

naliczyłam chyba z 8 osób z chustami lub nosidłami. chusty głównie w brązach choć jedną rapalu fioletową tez zauważyłam.
    I wydawało mi się przez chwilę, ze widziałam Hexi z kimś jeszcze ( dwie osoby w chustach). (to byłaś ty z vatanai - tym cynamonowym??)

Widziałam tatusia z turkusowym nosidłem ergo bez dziecka. Tatusia w brązowej manduce z dzieckiem z przodu. Kilka osób z pouchami różnymi, jedną z lulu, jednego tatę z nosidłem górskim i kogos kto się męczył z jakimś infantem - znaczy widziałam próbę włożenia dziecia z wózka do chusty.

dużo ludzi nosi!!.

nikogo nie zaczepiałam, bo nie mam tego w zwyczaju, zresztą byłam ze swoimi dziećmi, które głównie się rozłaziły we wszystkie strony

pocieszające jest to, że prawie wszystkie chusty były zawiązane idealnie ( oprócz jednego czarnobiałego poucha - chyba hotslinga ale pewności nie mam, co za duży ewidentnie był).

Chusteryczka

Domyślnie

mnie tam nie było... ale fajnie! bardzo dobra wieść, bo ostatnio w łazienkach, w niedzielne popołudnie, widziałam tylko jedną zachustowaną osobę (z forum zresztą) i jednego babybjorna, a ludzi fuuuullllll.

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to my w solsbury bylismy
    z wrotecka do kompletu, tatus z niebieskim nubigo tez nasz
    ale masz oko :bravo: ja chyba sie malo rozgladalam bo nikogo chustowego nie widzialam

DB PBC

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A my w zeszłym tygodniu widzieliśmy tylko jedną chustę- fatalnie zamotanego elastyka (dziecko ok. 6-7 miesięcy). Zresztą nasz MT przez większość czasu schowany był w plecaku bo młoda sama chodziła.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

ja po prostu zboczenie na tym punkcie mam.. zresztą moje dzieci tez.. ilekroć kogoś z chustą zobaczą to mówią - zobacz znowu ktoś "z kangura" -oni wszyskich z chustami kojarzą z klubem, bo wiedzą, że tym się zajmuję na co dzień.

Uprawnienia umieszczania postów