Czy możecie podzielić się opiniami? Bardzo podobają mi się te satynowe, ale widziałam je tylko na zdjęciach. Dzięki!
Czy możecie podzielić się opiniami? Bardzo podobają mi się te satynowe, ale widziałam je tylko na zdjęciach. Dzięki!
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
Up!
Ktoś ma juz Medley'a?
jest/był nawet już używany chyba na allegro,znaczy ktoś ma![]()
Kurcze, ja tam nic nie sugeruję ale może jakiś testowy by się przydał?![]()
Probuje wkleic fotki.
Medley Monza:
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/HP_Owner/My%20Documents/My%20Pictures/Kodak%20Pictures/2008-10-08/100_8677.JPG[/img]
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Ide za rada Grimmy - imageshock: Medley Monza:
Grimma![]()
Anse, mogłabyś napisać, jak Ci się tą chustę nosi? Przepiękna jest.
Probuje wkleic jeszcze dwie fotki reszty kolorow - tyle ze imageshack sie uwzial na mnie i nie chce mi zaladowac zadnego wiecej zdjecia![]()
A jak sie nosi? Hmmm...mi sie nosi dobrze, ale nie mam z czym porownac, bo Leo mam dopiero od kilku chwil.
Napewno trzeba bylo nad nia popracowac w sensiei prasowania, ze nie wspomne o hamaku dla corki
, bo nowa byla taka jakas sztywno-cienka. Mialam wrazenie, ze slysze jak szelesci jak sie ja mietosi - teraz jest calkiem inna, duuuuzo mieksza, a mam nadzieje, ze wraz z uzytkowaniem bedzie taka jeszcze bardziej.
W przyszlym tygodniu nawiedza mnie Kobra![]()
to ona bedzie miec wiecej do powiedzenia w tym temacie.
Ha! Ja juz wszystko wiem! Trzeba bylo nieco zdjecie zmniejszyc!![]()
Serdecznie prosze mile administratorki o wykasowanie niepotrzebnych postow, w ktorych nie udalo mi sie zamiescic zdjec.
Kolory:
![]()
Dzięki. Będę czekać na informacje.Zamieszczone przez anse
Uwielbiam ten basenowy turkus, taki wakacyjny![]()
Ja testowalam
Jak dla mnie troche za sztywna i za waska. Musialam sie dociagac w trakcie spaceru.
Ale kolory piekne (ja testowalam odcienie wrzosu).
Ja testowalam
Jak dla mnie troche za sztywna i za waska. Musialam sie dociagac w trakcie spaceru.
Ale kolory piekne (ja testowalam odcienie wrzosu).
Da sie wiazac, ale mnie nie zachwycila (mialam testowa). TO chyba najtansza wiazanka na rynku, no i stosunek ceny do jakosci jest ok, gorzej sie wiaze od Nati i jest od niej tansza.
Wciąga chustowanie, oj wciąga
a nam się bardzo fajnie nosiło w medleyu, chyba nie musiałam ani razu jej poprawiać podczas spaceru i pewnie nie rozstalibyśmy się z nia gdyby nie była za wąska... mierzyłam 60cm madla większego dziecia raczej nie da rady z tego powodu- dla maluszka ok
miałam monzę- kolorek śliczny w rzeczywistości, chyba ładniejszy niz na fotkach
tez mam Medleya, w porownaniu z poprzednim Hopkiem cieniutko wypada
teraz czaje sie na Nati
jeszcze pytanie odnosnie tych 60cm, w czym to przeszkadza, ze jest wezsza niz inne ??
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter