Wg mnie nie są cienkie i są naprawdę śliczne, Justynko zapraszam na macanko w przyszłym tygodniuzobaczysz, ze inaczej wyglądają na zdjęciach a inaczej na żywo, ta zielona- miętowa strona jest bardzo delikatna, taka subtelna dla dziewczynek cudne
![]()
Wg mnie nie są cienkie i są naprawdę śliczne, Justynko zapraszam na macanko w przyszłym tygodniuzobaczysz, ze inaczej wyglądają na zdjęciach a inaczej na żywo, ta zielona- miętowa strona jest bardzo delikatna, taka subtelna dla dziewczynek cudne
![]()
przyszły właśnie moje wisienki, a tu mała na mnie śpi i nijak mi się do nich dobraćni zdjęć zrobić... a potem to już pełna chata będzie i nici z intymności...
![]()
Na przekór wstrętnej , deszczowej pogodzie i smutnemu , sinemu niebu wystroiłysmy sie w jedwabie i poszłysmy na krótki spacer. A wczoraj przez wisienki - uległam wypadkowi. Suszyły sie na drzwiach, a ja ciągle chodziłam i wachlowałam tymi drzwiami - zeby szybciej wyschły
. I zostawilam drzwi lekko przymknięte i odchyliłam sie z Blanką na rękach od przewijaka i nachyliłam sie z rozpędu po pieluche na ziemi - przywaliłam czołem prosto w bok drzwi az zobaczyłam gwiazdy
.
Ale potem mąz przyniósł mi róze - o tak o.....bez powoduróże - no chyba , ze dokładali do zakupów w Lidlu.
Była taka piosenka Demarczyk "Groszki i róże". A tu będą Wiśnie i róza
I dzis:
SMUTAS
![]()
wy to wszyscy robicie spelcjanie, żebym jednak żałowała, że nie kupiłam wisienek, tak?![]()
K. 2009M. 2012
yyy w sensie, że pięknie Wam, naprawdę dziewczyny jednak w akcji ta chusta duuużo zyskuje![]()
K. 2009M. 2012