Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 2 szybkie pytanka o pieluchy wielo

Chustofanka Awatar Mo-nika
    Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie 2 szybkie pytanka o pieluchy wielo

Dziewczyny pomóżcie:
    1 - znacie jakieś nie mocno drogie gotowe kieszonki zapinane na rzepy? Chodzi o takie nie szyte przez forumki. Oprócz naughty baby...

2 - pytanie może glupie, ale kto pyta nie błądzi. Do czego służą takie wełniane majtki ze ściągaczami przy nogawkach? Na ebayu widziałam, w Niemczech są chyba dość popularne, bo dużo tego na aukcjach.

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

ad.1 popatrz na allegro, może coś tam znajdziesz
    ad.2. to są szorty wełniane pełniące funkcję otulacza na pieluszkę formowaną lub pieluszkę składaną, bardzo fajne rozwiązanie, przyjaźniejsze dla pupy dziecka niż pul bo wełna oddycha w 100 procentach

Chustofanka

Domyślnie

Musisz szukać.

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Mo-nika piszę priv!

Chustomanka Awatar pelasia
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

ostatnio widziałam na allegro pieluchy wielo firmy babyland, ale one chyba były na napy. w cenie 30 zł/szt. a czemu nie naughty baby?
    i jescze tu: http://nosidla.com.pl/pl,category,89...hies,baby.html te są na rzepy, z tym że to są AIO z dodatkową kieszonką

Przydasie Pelasi - domowe przetwórstwo materiałowe i różne pomysły na zajęcia z dziećmi

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

Niezłym rozwiązaniem są też pieluszki z bazarku - sama byłam nieprzekonana do używanych (bo to taka osobista rzecz), ale odważyłam się na jedną i...reszta naszej kolekcji też pochodzi z bazarku. Nigdy nie podejrzewałam, ze używana rzecz może być w tak świetnym stanie.Stan używanej często równa się temu po pierwszym praniu nowej.

Uprawnienia umieszczania postów