Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 81 do 84 z 84

Wątek: chusta niedoceniona

Chustomanka Awatar Foxy Lady
    Miejscowość
    Warszawa Włochy :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maryjey Zobacz posta
    Odkopuję wątek. Dziś przyszło do mnie czerwone rapalu, kupione na allegro. Jest naprawdę super - piękny kolor, mięciutkie jak kaczuszka (serio) i świetnie nosi. No cud, miód, malina. Nie żal mi jej było ciachnąć do pożądanej długości - miała ponad 5 metrów Myślę, że przy chuście za kilka stów ręka by mi zadrżała. Ale wracając do tematu to naprawdę świetna chusta. Materiał po jednej stronie jest taki flanelkowaty, po drugiej gładki ale nie jest śliska. Była ponoć kilka razy prana ale nie noszona . Rapalu mają opinię strasznie sztywnych a to jest najbardziej miękka chusta jaka miałam.
    zgadzam się, choć moja jest dość sztywna, ale bardzo ją lubiłam (na razie nie noszę )
    przy pewnej wprawie łatwo się dociąga, tak żeby nie było fałdek na plecach dziecka i nośna jest
    a opinie o niej takie sobie
    Helenka piękna 23 lipca 2009

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków / Nisko

Domyślnie

Kurczę, narobiłyście mi jeszcze większego apetytu na greczynkę wełnianą, a tu mi na straganie piszą, że niesprzedawalne (poluję na czerwoną). Pamiętajcie o mnie jak ktoś się będzie pozbywał.
    A swoją drogą, uważam, że to brzydactwo, ale tak cudne, że po domu tylko w tym się nosimy - na razie w bawełnianej.
    Ostatnio edytowane przez saskia ; 30-06-2011 o 10:33

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saskia Zobacz posta
    A swoją drogą, uważam, że to brzydactwo, ale tak cudne, że po domu tylko w tym się nosimy.
    Jak moja przyszła, to tydzień leżała nieruszona, bo chciałam odesłać z powrotem do nati, tak mi się nie podobała A teraz ma najdłuższy staż w moim stosiku (niedługo rok )
    2 + 7 (2005-2018)

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

A ja dodam jeszcze Nandu do tego doborowego towarzystwa
    Jestem 3 wlascicielka - dotarla do mnie jeszcze nie do konca zlamana, wiec jak ja wzielam do reki - to pomyslalam, ze kupilam worek na kartofle bo ma taka troche smieszna fakture teraz jest jak marzenie, kazdy sie zachwyca jaka mam miekka chuste
    Poniewaz ma pionowe, a nie poziome paski, pieknie wyglada w 2x, a tak sie glownie nosimy

Szkoda tylko, ze nie ma ich wiecej na bazarku, a nie wiem czy nowa mozna gdzies kupic, bo pewnie jeszcze inny kolor bym nabyla

edit: jeszcze ma jeden maly minus: jest cieta na prosto co mi osobiscie nie bardzo sie podoba, ale juz chyba znalazlam rozwiazanie - fredzle podpatrzone w innym watku
    Ostatnio edytowane przez marlei ; 30-06-2011 o 10:56
    Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
    Doula
    Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Uprawnienia umieszczania postów