Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Dzis - 21.04 - Waszyngtona róg Kinowej

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Monique76
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Dzis - 21.04 - Waszyngtona róg Kinowej

Widziałam dziś zachustowaną mamę w czerwonej kurtce i czerwonym pasiaczku na przystanku tramwajowym przy Kinowej - jesteś tu? Ja się dziś niestety z wózkiem wybrałam, bo zakupy były do zrobienia..
    Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
    "I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
    A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

To jest chyba ta mama, którą ostatnio też widziałam, ale się nie odnalazła. Z takim maluszkiem, a pasiak wyglądał jak paczka landrynek owocowych?
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustofanka Awatar Monique76
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Tak, maluch tak na oko młodszy od mojej Zosi troszkę (jakieś max pół roku), a chusta faktycznie jak paczka landrynek owocowych Dzisiaj nie miałam jak zagadać, bo akurat tramwaj podjechał, ale następnym razem polecę się witac najwyżej pani mnie za wariatkę weźmie
    Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
    "I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
    A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm

Uprawnienia umieszczania postów