witaj![]()
witaj![]()
witaj
cieszę się, że masz zapał mimo sprzeciwu Małej. Spotkałam niejednych rodziców, którzy kilku razach stwierdzali "moje dziecko nie lubi chust" i temat był zamknięty...
miło więc czytać, że da się inaczej
miłego forumowania![]()
Witaj!
Ostatnio nareszcie nowe chuściary zaczęły zasilać nasze figowe szeregiZapraszamy w poniedziałek - będziemy przekonywać Milenkę, że noszenie jest fajne!
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Dzięki za miłe powitanie
Bardzo chcę być mamą mobilną, więc Milunia nie ma wyjścia i musi chustę pokochać. Nie chcę jednak sama - "na siłę" nic robić, bo może np źle coś układam i Mała płacze bo ją uwiera. Więc jak tylko pogoda będzie sprzyjająca to na pewno w poniedziałek przytuptamy z Milusią i ciocie pomogą
. Skoro lubi się tulić do mamusi to chustę też w końcu polubi
![]()
Witaj
Jakoś jestem przekonana, że obie polubicie chustowanie
Ja wracam do noszenia za 4 miesiące![]()
Witajcie![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Witajcie, czytam i czytam i moze w koncu tez sie zmobilizuje i wpadne do Figi, bylam tylko raz jeszcze w zimie. A z tym wiazaniem to tak bywa - u mnie tez pierwszy raz to byla porazka i odlozylam chuste na kilka tygodni, bo mala sie wiercila i plakala. A obecnie nigdy nie ma tak błogiego wyrazu twarzy jak wtedy kiedy jest w chuście. Wiec sie nie zrażajcie. A dziewczyny w FIdze pomoga, pokażą, tak jak to zrobily w moim przypadku![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski