Ja nie pomogę, ale od razu pomyślałam o moim 7-latku. Uwielbia kiedy mu czytam, ale sam nie chce. Ostatecznie "Czytam Sobie" poziom pierwszy, trochę przeczytał z drugiego ale go namawiać muszę bardzo.
Jakoś czarno to widzę.
Ja nie pomogę, ale od razu pomyślałam o moim 7-latku. Uwielbia kiedy mu czytam, ale sam nie chce. Ostatecznie "Czytam Sobie" poziom pierwszy, trochę przeczytał z drugiego ale go namawiać muszę bardzo.
Jakoś czarno to widzę.
2009
2012
Aniaszew może Percy'ego Jacksona mu kup? Od razu 5 tomów. Mój10latek zachwycony
Dziewczyny myślę powoli o kalendarzu adwentowym dla mojego trzylatka i chciałabym przy tej okazji jakaś książeczkę o historii Bożego Narodzenia, adwentu itp oraz historię Św Mikołaja biskupa. Macie może jakieś pomysły co kupić?
O widzisz zapomniałam o tym wątkuale jakby coś się Wam przypomniało fajnego i przystępnego dla trzylatka to piszcie
![]()
Aniaszew jeszcze do propozycji dziewczyn dodam serię "kroniki archeo"
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
To jeszcze dla nastolatka dorzucę Zwiadowców.
Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007
Będąc po spotkaniu z autorem serii Operacja wydawanej przez Media Rodzina dowiedziałam sie, że jego seria CLUE jest dla 10-12+
Kupiłam dla nas dorosłych pierwszą część Zagadka salamandry ale jeszcze nie zdążyłam przeczytać.
Nastolatki są zadowolone.
Tujko my mamy ten pakiet http://www.nieprzeczytane.pl/Pakiet-...uct936166.html
Pierwszy tom "Złodziej pioruna"
Jeszcze za Lynette powiem że Zwiadowców mój 10latek poleca bardzo. Teraz czyta Drużynę i też super.
Dzięki dziewczyny za propozycje. Zwiadowcy wyglądają ciekawie, Percy Jackson również, szczególnie , że film nam się bardzo podobał.
Aaa ile ci Zwiadowcy maa części?!
Ostatnio edytowane przez aniaszew ; 10-10-2016 o 21:28
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Dziewczyny mam pytanie odnośnie limitowanych Map Mizielińskich, jak się na nie zapatrujecie? Mi ciągle, to wpadają to wypadają z koszyka i nie wiem. Jak nigdy nie mogę złożyć zamówienia przez tę jedną książkę![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Ja zamówiłam, syn bardzo prosił jak się dowiedział, że limitowane
Jutro powinnam mieć to coś powiem.
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
ja mam Mapy niebieskie kupione dopiero w lipcu.
Zaden jeszcze po nie nie siegnal, wiec limit nie dla nas![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Co takiego maja w sobie mapy limitowane w porownaniu do niebieskich? Moj niebieskie uwielbia.
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023