mamru Pinokio cudny ale czy nie za trudny n ten wiek?
Romeo i Juliahe he szkoda ze wcześniej nie widziałam tej książki.
natala"Księżniczka Koronka i Książę Hafcik Hafcik" wrzucam do koszyka
czekam na jeszcze![]()
Z miłosnych - może "O Melanii, Melchiorze i panu Przypadku"?
R. 18.04.2015
Adamada ma serię książeczek o księżniczkach http://www.adamada.pl/ksiezniczki-ko...zwierzeta.html
ale osobiście ich nie widziałam...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
To jeśli myślisz że za trudna to może Pinokio z il. Manueli Andreani? Tylko to nie jest cały Pinokio, ale na podstawie książki.
Weszłam żeby napisać o Melanii![]()
To Pinokio z pierwszego zdjęcia kiedyś było po 27zł w Empiku i zastanawiałam się, czy nie kupić, ale doszłam do wniosku, że kupiłabym ją dla siebieWg mnie te ilustracje są bardziej dla dorosłych, niż dla dzieci.
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
Mam pytanie o Usborne'owe książki z okienkami - od jakiego wieku jest seria Look Inside, a od jakiego See Inside? Look Inside jest dla młodszych, prawda?
R. 18.04.2015
tak, Look inside dla mlodszych. wiekowo to trudno ocenic - my mamy tylko dwie Look, poza tym See - i W jak byl mlodszy to ogladal, okienka otwieral - a teraz powoli zaczyna czytac. mysle, ze zaczal gdzies kolo 3-4 lat. ale wiedzowo na pewno See inside jest dla starszych niz 4-latek, za to Look chyba spokojnie z ogarnietym 3-4 latkiem sie da poczytac.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Przygody Pinokia oraz Królewnę Śnieżkę mam od niespełna miesiąca. Mój 5 latek jest nimi zachwycony (my również), wersja mocno skrócona.
tu można poczytać i zobaczyć
http://klasykadlamlodych.blogspot.co...a-seria-z.html
dzięki, jak wersja mocno okrojona to raczej odpada, córka zna całą historię bo oglądamy film z wytwórni Disney z 1940 r.i jesteśmy zauroczeni
co do miłosnych to chyba zostaniemy przy samych miłosno-księżniczkowych bo właśnie się okazało, że księżniczki mają mieć ładne i długie suknie![]()
potrzebuję książki, do nauki czytania, dla chłopca 7-letniego. Myślałam o serii : czytam sobie. Polecicie coś? z poziomu 1?
jak dla chlopaka, to bym zaczela od Drogi mocyW lubi tez ksiazeczki o Psotnym Franku (sa dwie), trollu Alojzym i w serii Fakty Figle w fokarium. ale Gwiezdne wojny rzadza zdecydowanie!
Natala, wielkie dzięki![]()
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
aaa, zapomnialam o Wyprawie na biegun - toz to hit jest rowniez - czytana non-stop przez jakis czas. caly czas mi sie wydawalo, ze cos opuscilam![]()
Dziewczyny Książka o tym dlaczego mleko jest białe, może być autorstwa Pana Wronyale widziałyście gdzieś coś w temacie?
o tej piszesz?
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
czy Kamyki Astona dla 2-letniej dziewczynki, to dobry wybór?