wilga jest w bonito (mało,ale jest) a ja widziałam w taniej książce za 8 zł więc jak ktoś ma pod ręką, to warto tam zajrzeć. Te ilustracje są przyjemne no i okienka![]()
wilga jest w bonito (mało,ale jest) a ja widziałam w taniej książce za 8 zł więc jak ktoś ma pod ręką, to warto tam zajrzeć. Te ilustracje są przyjemne no i okienka![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Podpowiecie mi, co można kupić dziewięciolatkom? (bliźniaczki, więc dwóch, oczywiście nie takich samychpotrzebuję). Przeszukiwałam wątek i tylko jedna odpowiedź mi wyskoczyła. Musierowicz to już czytają? Nie wiem niestety za bardzo, czym się panny interesują, rzadko się widujemy...
Musierowicz imo za wczesnie - chyba, ze Malomowny i rodzina. Mala ksiezniczka, Tajemniczy ogrod, Dzieci kapitana Granta, Doktor Dolittle, Babcia na jabloni, Cukiernia pod pierozkiem z wisniami; Malutka czarownica; Pan Popper i pingwiny - tak na szybko mi do glowy przyszlo, na pewno cos mi sie przypomni![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
tym razem po prosbie - w watku Mikolajowym jest jeszcze sporo prezentow ksiazkowych do wziecia - moze forumowe czytelniczki moglyby dzieciakom ksiazkowe prezenty zrobic? http://www.chusty.info/forum/showthr...ajowe-V-edycja
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
My mamy zielony z dotykamy kolory. Jak Tupiszka miał z pół roczku baaaaardzo to lubił. Sama lubię dotykać tej książeczki
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Janko - buntownik27.05.2003 Józefek
12.05.2014 Miśka
14.07.2015 Zośka
28.07.2017
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
i ja odpuszczam nieprzeczytane, właśnie zgubili moją paczkę mikołajkową dla dzieciaków, nikt nie wie gdzie jest a obsługa tak niesympatyczna, że ehhh zamówiłam z wyprzedzeniemi jutro zaczynam bieganinę po stacjonarnych ;/
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
A Nowe listy od Feliksa tez są fajne?
Tylko nie wiem czy to stacjonarnie gdzieś kupie... bo syn idzie na urodziny do koleżanki lat 5 i tak sobie te listy +bajerancka (tzn e jakieś Anny i Elsy papeterie +długopisy z brokatem na prezent wymyśliłam....
Czy w ogóle jest dziecinna papeterie ???
no, ja też miałam (znowu) przejścia, na szczęście paczka dotarła.. We wtorek widzę, że opóźnienie więc w środę rano zadzwoniłam, zmieniłam formę dostawy z paczkomatu na kuriera (nie lubię gościa z fedexu który u mnie jeździ, więc wybrałam paczkomat a dostawę miałam i tak darmową) i pani zapewniła mnie, że dzisiaj (czyli w środę) paczka wyjdzie, ok. Wczoraj lecę czatować na tego kuriera, bo on z takich co i przypadkowo spotkanej osobie pod blokiem by oddali przesyłkę a tu nie ma go i nie ma, myślę sprawdzę pocztę.. No i mail ze środy popołudniu, że moje zamówienie zostało skompletowane.. WTF? dzwonię więc czym prędzej, bo za pół godziny koniec odbierania telefonów.. Nie odbierają, nie odbierają a ja nakręcam się coraz bardziej, w końcu jakaś biedna, nieudolna kobieta odebrała i w zasadzie nic mi nie powiedziała, ale podejrzewam, że zarobiłam kolejne punkty w ich rankingu klientów pieniaczyDziś o 12 dzwoni kurier, że jest...... Oczywiście byłam w pracy i nikogo w domu nie było, ale odetchnęłam, że paczka doszła.... Moją co prawda trudno byłoby zgubić, bo waży chyba z 10 kg, no ale.. Następnym razem się 5 razy zastanowię....
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
dziś dzięki poszukiwaniu czegoś na blogu rzezuchamy trafiłam na linka do filmu na podstawie Trzech zbójców - oglądaliśmy z dziećmi trzy razy, a potem dwa inne też na podstawie (chyba nietłumaczonych na polski) Ungerera. Dzieciom się bardzo podobały, mi też![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ja to co? Hotzenplotza oczywiscie
Mikolajka albo Horrid Henry - osobiscie nie znosze, ale moj starszy mial faze jakis czas temu, wiec dzieciaki czytaja.
Ktoś niedawno już pytał, ale chyba nie było odpowiedzi. Czy "Niezwykły Święty Mikołaj" jest gdzieś dostępny czy nakład się wyczerpał? Bo ja się chyba ponad rok zastanawiam czy kupić... A teraz nie widzę :-/
2009
2012
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
a u nas kosmos bez tajemnic przeszedł bez zainteresowania![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011