Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Ja tu kupilam te smoki, jak i kilka innych rzeczy![]()
http://muza.com.pl/gry-i-zabawy/1304...377582312.html to ta
Mi się podobaale na dziecku nie testowane. Moim zdaniem w środku jest sporo ciekawych rzeczy. Naklejki, rozkładane plansze, szablony do rysowania, elementy do wycięcia i złożenia np maska, kolorowanki, dorysowywanki, ozdobne papiery z motywami smoczymi, rebusy.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Kasia.234 czyli tak jak minerały, tak?
synek lato 2008synek wiosna 2011
nieeee, ja nie chce dostepu do wymianek... one strasznie zasmiecaja! moze jakas wypowiedz gory i glosowanie?...
ależ mnie wspomnienia naszły, szkoda że nie mam tego mojego z dzieciństwa .....
synek lato 2008synek wiosna 2011
Serio jest taki trudny do zdobycia? Dziś go oglądałam na Tablicy
I upolowałam sobie Rynnę![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Ja mam tylko troche nowsza wersje z dziewczynka i chłopcem.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Chyba nakład się wyczerpał, a ja głupia nie wzięłam, jak był w outlecie Weltbilda:/
/z telefonu pisane/
Ja kupiłam ten elementarz, taką wersję jak ma PchlePsotki, zanim Basia poszła do szkoły. Ja się z takiej uczyłam.
Teraz czekam na "Czarną Maskę z Al - Dżabaru",upolowaną na Allegro.
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
też chętnie o tych smokach poczytam
a moze macie coś o rycerzach?
może być na zaś.
elementarz mamy- Józef na jego podstawie uczył sie czytać
aż się uśmiech sam pojawia
u nas na topie
"Nudzimisie" - wciągnęły starszego bez reszty ! - nawet Przygód Wróbelka Elemelka nie chce dokończyć
wiecie skąd ja biorę pomysły na książki dla dzieci(oczywiście poza tym wątkiem) - pamietacie może taki program dla dzieci:
Moliki książkowe, jak na razie ani razu się nie zawiodłam na tamtejszych propozycjech
oj coś czuję że ten wątek od 1 str musze przejrzeć i grubaśny zeszyt przygotować.
pozdrawiam serdecznie
Dolaczam do watku
Moja 2latka nie lubi czytac ksiazek, tzn nie lubi kiedy ktokolwiek czyta dluzej niz kilka sekundPreferuje ksiazki ze zwierzatkami i ograniczamy sie na wskazywaniu gdzie jest jakie zwierzatko. A ze ma naprawde ogromny jak na 2latka zasob slow chcialabym ja troszke przekonac do ksiazek i odciagnac od ulubionego tableta.
Dlatego zamowilam wczoraj Mysi Domek. Pomyslalam sobie, ze zaczne od ksiazek z pieknymi ilustracjami.
Potem zastanawialam sie nad oslawionymi "Mrowkami".
Moze doradzicie jak zachecic dziecko, czy moj plan jest sluszny i jakie pozycje moga nam pomoc w oswojeniu sie dziecka z ksiazka i czytaniem.
Córa '12Synuś '14