Mama Mu sprzata
wiecej jak mi cos do glowy przyjdzie...
Mama Mu sprzata
wiecej jak mi cos do glowy przyjdzie...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Znacie książki o Tomku, tym pociągu? Warte to w ogóle czytania?
Mamy kryzys czytelniczy, a Młody ostatnio dostał pociąg Tomka i się z nim nie rozstaje, więc pomyślałam, że może książka chwyci. Tylko do tych bajowych ostrożnie podchodzę.
My mamy kilka, ale to takie koszmarki czytelnicze![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
wruuuu no właśnie świątecznych bym nie chciała tu dodawać (aczkolwiek w nich też dużo wiosny i szczerze to trudno mi było to oddzielićale świąteczne wzięłam osobno
)
A czy jakaś Basia jest wiosenna (tylko nie ta gdzie zbierają grzyby, bo grzyby jak dla mnie to jesień)?
Wiosna Misia Uszatka![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Spadlamznieba moze jeszcze Jabłonka Eli - choć tu przekrój całego roku![]()
Poszukuję czegoś nowego dla mojej dwulatki, wielkiej miłośniczki Kici Koci i Pucia. Coś z ładnymi ilustracjami, niezbyt wiele tekstu. Coś bardziej do czytania niż obrazkowe. Polecana tu była Basia, ale trochę się gubię - od której najlepiej zacząć?
Ostatnio edytowane przez iska ; 22-03-2017 o 15:41 Powód: dopisek
u nas uwielbiana jest część o Basi i Franku część 1moja ma prawie 2 i pół i zaczynamy czytać Wesołego Ryjka, lubi Tupcia Chrupcia (tutaj nie polecany - ale córa lubi
), Rikuś, Percy, Boluś, Bobo, 4 części przygód Eli, Mela, Miko, Idziemy na niedźwiedzia, Antonino, Krowa Matylda i pewnie połowy nie wymieniłam z tych co wałkujemy na okrągło ...
A są jakieś książki dla przedszkolaków o królu Arturze albo Robin Hoodzie?