Bajarz już mam i poraz kolejny książka w ręku mni ezaskakuje, bo sporo było tu narzekania n acienki papier i mi ten cienki papier n azdjęciach wydawał się śliski, a w rzeczywistości jest matowy. I wiecie co... to jest typ papieru, który ja bardzo lubię. Taki cienki prawda, ale jakby stary z odzysku i kojarzy mi się właśnie z dawnymi książkami.
Brzechwa z tej limitowanej serii Siedmiorogu ma taki sam papier? Natala pewnie będzie mieć porównanie.
I nie kupiłąm dotąd Brzechwy właśnie przez papier, który mnie osobiście nie przeszkadza, wręcz przeciwnie.
Tak, to ten sam papier. Niektórzy narzekają, że prześwituje. Jest cienki, ale chyba nie aż tak. Mnie nie przeszkadza.
Niko 2012, Zo 2017
synek lato 2008synek wiosna 2011
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ma ktoś już Harry potter i przeklęte dziecko? Rodzice mi dziś przypomnieli, bo chcieli mi kupić na urodziny, ale mama wyczytala że to scenariusz, tata dziś twoerdzi że czytał coś innego i z poślizgiem mi książkę kupi. Jak to wygląda w realu? Da się czytać?
Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 22-10-2016 o 20:24
Ja czytałam oryginał, jak tylko wyszedł. Czyta się na początku dziwnie, ale szybko się można przyzwyczaić. I naprawdę ta forma sztuki ma sens przy tej treści.
sprawdzilam Brzechwe tez cienki. mnie najbardziej przeszkadza, ze tekst i rysunki przebijaja spod spodu. jakby papier byl ociupinke grubszy to bylo cudnie...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Od jakiego wieku jest Rozbójnik Hotzenplotz? 3 latki zrozumieją czy za wcześnie?
Szukam Opowieści z parku Percyego Mroźna zima,jakby komuś wpadła w oko to dajcie znać prosze,potrzebuję na Gwiazdkę 3 egzemplarze a tu nie ma i nie ma.
Ostatnio edytowane przez lila4 ; 24-10-2016 o 08:15
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
Dziękuję
Zaczęłam czytać mojemu synkowi jak urodziła się jego siostra czyli miał 4 lata i 2 miesiące.
Natomiast on wcześniej juz miał czytane dłuższe książki które chciał m.in Małpeczki z naszej półeczki, Małpiszonek Pipi, Kajtek i miś oraz książki z serii Mistrzowie ilustracji.
Natomiast Rozbójnik to była pierwsza książka przeczytana od razu tego samego dnia i zaczęta ponownie.
Poprzednie były czytane przez kilka lub kilkanaście dni w ratach.
Wszystko zależy od dziecka
Tappi to chyba jedna z bardziej popularnych i polecanych tutaj pozycji.
Polecam.
Do pozostałych się nie odniosę bo nie znam.
Tappi był omawiany tutaj wiele razy i chyba wszyscy polecali dotychczas. U nas bardzo lubiany.
Kasdepke nie znam, natomiast Bajkoterapię przeglądałam niegdyś w Lidlu i mnie jakoś nie ujęła.
Niko 2012, Zo 2017