Ja umialam grac, ale kuzyni mnie zaczynali uczyc juz jak mialam 4
Ja umialam grac, ale kuzyni mnie zaczynali uczyc juz jak mialam 4
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
Moje dzieci jeszcze nie graja w karty - mamy tyle gier, ze nie ma potrzeby wprowadzania czegos takiego - kiedys bylo inaczej
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
czytam i czytam i juz nie ogarniam
Dajcie mi takie "must have" dla dwulatka
Mamy jednego Maksia i podoba się. Mamy też ulice czeresniowa i ogólnie książeczki wierszyki, piosenki, bajeczki
Dziewczyny wpadam żeby jeszcze raz podziękować za audiobooki z Mikołajkiem. Chwyciłomusiałam usiąść i zacząć słychać razem z Michałem, ale teraz od tygodnia słucha rano i wieczorem. No rzeczywiście hit! Wielkie dzięki!
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
A znacie książki Joanny Wachowiak? My ostatnio czytamy " Ja chyba śnię". O chłopcu z dużą wyobraźnią i jego niesamowitych snach. Polecam dla przedszkolaków, mojemu bardzo przypadła do gustu.Zresztą mi również. Ciekawa jestem innych książek tej autorki - Opowiastek dla małych uszu oraz Historyjek.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
książki Wachowiak można śmiało kupować, a "Kot Kameleon" dla nas wręcz obowiązkowy
Pamiętacie, jak pytałam, co czytać wielbicielowi serii o Magicznym Drzewie..?
Baśniobór i Tobi jakoś na potem planuję, ale teraz zaczęliśmy to:
WciągaNajfajniejsze jest to, że doczekałam się czasu, kiedy mój dopiero co pierwszoklasista pakuje się sam do wyra, i SAM sobie czyta!!!! Mówię wam, pierwsze 100 stron przeczytane samodzielnie przez dziecko, no to jest mega wzruszające...
![]()
Czy któraś z Was miała w ręku "ale patent"? Dla pierwszoklasisty się nada?
J.2014 i E.2016
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Mam i ja swoją przesyłkęPan Brumm mnie urzekł niesamowicie, bo uwielbiamy bajkę o Maszy i jej kumplu niedźwiedziu...jak tylko moje dziecko łaskawie polubi książki pewnie dokupię inne.
I czemu nikt nie powiedział, że "365 pingwinów" to taaaaaki olbrzym"Kto prowadzi" również mnie zachwyciło, a Mmmm jest większe niż się spodziewałam (20x20cm) i też mi się podoba.
"Sama. Listy z piwnicy" pewnie wzięłam za szybko, bo dużo tekstu, ale zdecydowanie kolorowe ilustracje i rysunkowa kreska to jest to co lubię.
Tylko czemu moje dziecko na widok książek krzyczy NIEa one takie piękne
![]()
Kto jest samotny? kupiłam dziś stacjonarniespodobała mi się, znacie?
synek lato 2008synek wiosna 2011
Ja odebralam w srode paczke z Arosa a dzisiaj mam znowu zamowienie na 12ksiazek.
To jakas choroba![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Moj lubi ogladac czytac nie bardzo tzn zebym ja czytala.
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
a moja córka od rana do wieczora chce żeby jej "dzińdziać "![]()
Moje dwa szczęścia