ja trzem sowom nie moglam zaplacic (bo czemus PayU karty nie chcialo tylko przelew z konta, ktorego w Pl nie mam) - napisalam maila - zero odpowiedzi. w sumie nie zaluje, na wyrost chcialam, ale wiecej do nich raczej nie zajrze...
Wajraka mamy, musze z szafy wygrzebac. kupilam jakos okazyjnie bardzo na Targach w Krakowie.
u nas i Panna Kreseczka i Pan Motorek entuzjastycznie przyjeci. wzielabym Kreseczke na poczatek - bo byla pierwsza. i sie pojawia w Motorkumoi Moja pierwsza ksiege pojazdow (mowimy o TEJ?) uwielbiaja (ja tez, za ilustracje), ale kupilismy ja dawno temu, nie wiem czy dla 4-latka troche nie za pozno (choc ja kupuje rozne 'za pozno' glownie dla ilustracji, wiec co ja tam wiem
)
u nas szal na Tajemnice... przeczytalismy trzy, dziec starszy domaga sie kolejnych. a mlodszy na fali Basi domaga sie kolejnych zeszytow Basia uczy.
a Listy od Feliksa znacie? kolejna ksiazka, od ktorej sie chlopacy nie mogli oderwac. w ogole jest ich wiecej, po angielsku chyba ze trzy kolejne wypatrzylam, ale jakies potwornie drogie, musze gdzies zapolowac, bo sie chlopaki domagaja wiecej...
Ostatnio edytowane przez natala ; 18-03-2014 o 13:45
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Moje książki z sów przyszły wczoraj, też sporo czekałam, ale domyślam się, że mieli dużo zamówień i stąd ta obsuwa
Nie ma dla mnie wytłumaczenia na kilkudniowe nie odbieranie telefonów i maili, głównie dlatego, że w tej księgarni to nie pierwsza taka sytuacja, i jest to wymowna anty-reklama.. Jeden dzień, dwa, moża zawalić, zachorować, ale na trzeci dzień już prowadząc firmę stawiasz pracownika lub jakiekolwiek zastępstwo pod telefonem i kompem, no ludzie..
Mi szkoda nerwów, i obchodzę potem takie miejsca szerokim łukiem, niestety..
Ja od sów przesyłkę dostałam szybko, ale jednej książki nie mieli na stanie, przysłali inną nie pytając czy jestem zainteresowana. Swoją drogą z literacką też nie ma kontaktu telefonicznego. Przynajmniej na meile odpisują.
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
Dlatego ja lubię Arosa
Z anielską cierpliwością odpowiadają zawsze na moje wszelakie bzdurne pytania, i dzwonią zawsze jak jakiejś ksiażki nie ma, z zapytaniem co sobie życzę i co robić, o niczym za mnie sami nie decydująTaka dopieszczona się u nich czuję..
![]()
na pewno jej sie spodoba
edit: a ja gildie lubie - nie dosc, ze tanio wysylaja za granice (i nawet ekonomiczna przesylka idzie mniej niz tydzien ostatnio i jeszcze sledzic ja mozna) to tez pytaja jesli czegos nie ma, odpowiadaja na maile od razu. a jkak jedna paczka kiedys zginela to bez problemu przyslali wszystkie ksiazki jeszcze raz.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
wsadziłam do koszyka serię A.Głowińskiej m.in. "Nie ma Tusionka" i się zastanawiam brać czy nieskusiła mnie wersja kieszonkowa
jak na razie internetowe opinie tez kuszą hmm
Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 18-03-2014 o 18:20
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Fakt, książki Suzy są "specyficzne"
do lektur dla małych przyrodników można dołożyć "Dzieci doktora Motyla"
Ja zmieniłam arosa na profit24 - zawsze jak aros ma promocję, to profit też, cena niższa jeszcze bardziej o choćby 1% (chyba chcą tym zabłysnąć), no i od 150zł dostawa gratis. Książki porządnie zapakowane, kontakt natychmiastowy, no cud miód
Z tymi trzema sowami to masakra, raz jeszcze jakoś przed świętami zamawiałam z jakiejś pomniejszej księgarni krakowskiej z ul. Wadowiskiej (nick: agaxel1) i też się przejechałam - książki przyszły 3 miesiące po czasie, jedna z nich zamiast papierowej przyszła w wersji audiobookowej (książki nie wymienili, kasy nie oddali, zero kontaktu po 'incydencie').
Podsuniecie coś o porach roku? Książkę, która pomoże Tymkowi się połapać, bo mieszają mu się dokumentnie.
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
Jablonka Eli? (nie czytalam i nie jestem peena wieku ale to chyba powinno byc to)
<pisane z telefonu>
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Dziewczyny, a czy miała któraś z Was książki Maliny Prześlugi?
Jestem ogromnie ciekawa wrażeń.
(my jeszcze nie mamy)
Bawidoc jest swietny, tylko pewnie by trzeba na allegro probowac. pogrzebie jutro po polkach moze cos jeszcze wynajde
mamy Ziuzie, o ktorej pisala Karusek chwile temu. mnie sie podoba bardzo, chlopakom jakos mniej, ale moze sprobujemy za troche znowu. wiecej nie kojarze.