natala! Ja Cię uduszę! Świetna ta "dawniej i dziś"!!! Muszę umieścić na liście![]()
natala! Ja Cię uduszę! Świetna ta "dawniej i dziś"!!! Muszę umieścić na liście![]()
wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)
Natala, skąd wiesz o Sendaku? Na ich stronie nic nie widzę. Już się napaliłam. Bardzo![]()
znalazlam na Poza rozkladem - program na 11 maja. a na gazetowych ksiazkach znalazlam info, ze bedzie wiecej Sendaka w Dwoch Siostrachtez sie ciesze!
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ponoć na czytam.pl jest trochę książek z atrakcyjnymi rabatami ;P
A my dzis wygrzebalismy 5 ksiazeczek z koszyczka wymiany w 2koty na Nieklanskiej na Saskiej Kepienp jedna Mysie i Gdzie idziemy
Wymiana 1 za 1![]()
Jest tez zbiorka ksiazek dla rodzinnego domu dziecka.
kompletuje zamowienie w arosie i tak dumam co by tu mej dwulatce zamowic jeszcze ;P
To mój odwieczny dylemat, bo koszyk zwykle jest mega przepełniony i muszę redukować
A w ostatnim arosie zamówiłam Kicię Kocię na fali miłości do tejże, Pomelo na spróbowanie, odkryłam taką serię Akademia Mądrego Dziecka, fajne książeczki mają, i domówiłam parę brakujących z serii Mam przyjaciela....
W innej księgarni upolowałam Małego brązowego dinozaura, świetna jest![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
miałam nic nie kupować na razie, miałam nie wchodzić w ten wątek i co? i kolejne zamówienie złożone
ehhh....
No to powrzucalam troche mądrych myszy, kicie kocie ze dwie, kacpra i pare innych, stowka na liczniku, mysle ze moge przystopowac ale poczekam do jutra jeszcze z decyzja![]()
Kasia, gosia - po waszych listach zakupowych od razu lepiej się czujęale leci do mnie zamówienie z NK i mam szczerą nadzieję, że koniec z zakupami na jakiś czas, bo sie z książek nie wygrzebię:]
Ja miałam czekać do promocji z okazji Dnia Książki, ale zbliżają się urodziny Miszki, więc potrzebowałam prezentu, prawda?![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.