Ja średnio lubię Fronczewskiego, ale mity greckie w jego wykonaniu były hitem wakacji![]()
Ja średnio lubię Fronczewskiego, ale mity greckie w jego wykonaniu były hitem wakacji![]()
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
Okoani, to rozkoszuj siętą interpretacja z Dziecka!
Też bym ja chętnie zaprosiła! Pippi jest genialna, ale i Dzieci z Bullerbym, i Emil, i teraz Lotta -
Karlsson oczywiscie też jest świetnie zrobiony, ale wiadomo - to Karlsson...
Modest Ruciński?
Z audiobooków polecam gorąco wszystkie trzy Janoschowe
Dzięki audiobukowej wersji Panamy pokochałam Janoscha, który wcześniej jakoś mi nie leżał...![]()
Są tam 3 opowiadaniaCzyta: Krzysztof Globisz, Jerzy Święch, Anna Cieślak, Anna Polony, Dorota Pomykała
Czas nagrania: 1 godz.3 min Treść: pełna![]()
a moje dzieci audiobook'ow nie lubia :/ a ja majac dosc Pettsona po raz tysiacpincetny mialam nadzieje, ze im wcisne guzik i bede miala z glowy
my mamy Piaskowego w jednym tomie, bo mniej miejsca zajmujeznowu mam problem, bo sie miejsce na regale skonczylo. i ta polka, co to z niej sciagnelam wlasne ksiazki tez juz pelna
a jeszcze maz chce zlikwidowac nasz duzy regal, zeby bylo gdzie akwarium (czwarte
) wstawic - co on mysli zrobic z ksiazkami (doroslymi dla odmiany) jakos nie moge sie dowiedziec...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
aaaaaa, to już wiem czego szukać, dziękuję.
w podzięce dla Cię bonus z płyty "rabarbarowej" http://www.youtube.com/watch?v=bDbeRbFdDE8 tego słuchaliśmy dzięki audiobuku ciągle, bez przerw, bez wytchnienia o każdej porze ranka czy wieczora. Polecam Rabarbarka, odróżowił nasze życie (teraz paski, czachy i inne atrybuty pirackie są na topie, pinki świat jakby zbladł)
Monika - mama Natalii 26.05.2008
Szefowa zaraz ma spotkanie, to sobie obejrzę!![]()
FANTASTYCZNA!!!!
co prawda nie do czytania, ale do kreatywnego uzupełniania fragmentów obrazkówale najciekawsza książka "z zadaniami", jaką widziałam
(można wrzucić w grafikę googlową, to pokaże kilka zadań - książka jest bardzo gruba i ma dużo przestrzeni na stronach)
edit: przykład:
edit2: tutaj jest znacznie więcej stron: http://bajkizbajki.pl/ksiazki/O-ja-cie-Smok-w-krawacie
Ostatnio edytowane przez Karusek ; 20-09-2013 o 14:47
2 + 7 (2005-2018)
Ostatnio przypomniała mi się książka, którą sama miałam w dzieciństwie, jednak myślę że dla dzieciaczków które są już chętne do robienia różności w kuchni nadal jest w sam raz
![]()
no patrz pani, nie wiedziałam, że oni przez allegrowo sprzedająja tylko od nich ze strony, to nie podpowiem
![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Problemw tym, że jest nas czterech
Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.
A dla roczniaka możecie coś polecić?
Póki co obrazki dla maluszka, ale ile można i seria z Maksem.
Na razie jeszcze coś kartonowego, co by małe paluszki nie spsuły za bardzo bo do książek garną się jak do niczego innego.
Wątek długaśny, pewnie już coś było, ale przez cały nie przebrnęłam... chociaż blisko było i sporo pozycji "na potem" zapisanych już .![]()