Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: przyszła manduca, a ja jakaś taka letnia :/

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chocoblok Zobacz posta
    dziewczyny, podpowiedzcie mi czy dość duży gabarytowo tata z manducą się dogada?
    wiem, że to kwestia osobnicza ale przy kolejnym nietrafionym nosidle to już głowa może polecieć moja
    sie dogada spokojnie. moj sie dogadał,to nie mam mocnych

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qqrq5 Zobacz posta
    moj maz tez bardzo postawny i miescił sie w manduce, ale nie dogadał sie z nia jak i ja bo te paski sa strasznie waskie

no tak,ale własciwie ciezar ciała opiera sie na pasie bidrowym.a paski waskie ale nabite

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanti Zobacz posta
    ja się do nosideł nie przekonałam, chociaż ciągle w domu jakieś jest, to zazwyczaj leży, na wszelki wypadek (a najczęściej jeździ w samochodzie), na zakupach się przydaje.
    Ale jednak chusta to chusta

hmmm...bo własnei mi sie wydaje,czy szczupłe osoby dobrze sie z manduka czuja?czy nie jest za duza dla nich???ja jestem duza i u mnie ok,a nawet luzy,wiec nie wiem jak np. Ty Hanti i Twoj rozmiar 34/36?

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja miałam przez pewien czas rozmiar 36 i była dobra nie wiem jak na plecach ( bo dopiero teraz noszę) ale z przodu i na boku nosiło sie wysmienicie

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ja przymierzyłam tylko, tę od brikoli, z przodu - jako alternatywę dla 2X, żeby było szybciej niż dociąganie 2X. Ale nie zrobiła na mnie piorunującego wrażenia i też wolę szmaty. Mój mąż też przymierzył i powiedział, że nie podoba mu się i jego nubik jest najlepszy Mamy jeszcze czasowo drugiego nubika dla mnie - myślałam, żebyśmy mieli na zmianę jak będziemy chodzić na plażę na wakacjach, bo nie wiem jak się Aldo będzie zachowywał podczas motania powrotnego z plaży.

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Oj rozumiem Twój letni zapał. Sporo się naczytałam o Manduce i pewnie spodziewałam się przez to istnego cudu techniki i pomimo że ja wyjątkowo nie chustowa tylko nosidłowa gigantycznie się rozczarowałam ;( Manduca była na szczęście pożyczona ale w tym samym czasie miałam swojego AP i o niebo lepiej sięz nim dogadywałam i było nam dużo wygodniej.

Chusteryczka Awatar buniaaa

Domyślnie

Jaka jest Manduca po praniu? Blaknie?

Cytat Zamieszczone przez Luthienna Zobacz posta
    ja miałam przez pewien czas rozmiar 36 i była dobra nie wiem jak na plecach ( bo dopiero teraz noszę) ale z przodu i na boku nosiło sie wysmienicie
    pytałam w innym temacie a teraz tutaj znalazłam
    Czy ktoś jeszcze potwierdzi wygodę noszenia na boku w manduce?
    Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)

Uprawnienia umieszczania postów