Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No! Brawo Damiana!

Chustoholiczka Awatar Lotna
    Miejscowość
    Ballycanew, IRL

Domyślnie

Mam pytanie do Was
    Toś odpieluchowany od 3 miesięcy, na noc tyko pielucha- średnio co 2 noc sucha zupełnie. Rano po wstaniu leci sam siku.
    Powiedzcie mi,kiedy dziecko przestaje potrzebowac pieluchy w nocy,kiedy się próbuje, jak wyłapać ten moment?
    Anto 25.08.2008
    Zosia 24.10.2011
    Fasolka Listopad 2019

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u nas najpierw nie potrzebował na noc a po dwóch miesiacach i w dzień, więc różnie to bywa
    U nas podkład pod prześcieradło i brak pieluchy. Wpadka sie czasem zdarzy nad ranem, ale to ze dwa razy na tydzień.

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

U nas najpierw było tak, że koło północy wysadzałam Tośkę "na śpiocha" - zawsze z efektem i w związku z tym mieliśmy suche noce. A teraz już przestałam, bo okazało się, że jak jej się zachce, to sama wyłazi z łóżka i biegnie na nocnik
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Dziewczyny a czy któraś z was miała tak jak u nas, tzn żadnych postępów w kwestii wołania ze chce już trzeci miesiąc bez pieluchy, generalnie bez wpadek też ale po prostu wysadzam ja, mały trzyma elegancko i sadzany sika zawsze, spacery tez bez pieluchy, czyli tak samo jak było na początku... no ale jak chcę go przetrzymać żeby sam zawołał to niestety posika się zawsze w majtki i wtedy biegnie że siusiu... ile to może potrwać??? w sumie nie stresuje się na zapas bo on jeszcze mały generalnie jest, nie ma 2 lat przecież, no ale żeby się nie przyzwyczaił tak, szczególnie że przecież doskonale rozumie mechanizmy siku...

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u nas to trwało 2 miesiące + że leciał sam ( bez wołania i siadal w ciuchach. Ale mnie to cieszyło bo to był kolejny etap i z tego narodzilo się po tygodniu wołanie

Chustomanka Awatar piuma
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Pomocy!! Nasz Franio siada na nocnik i siedzi i siedzie a jak zachce Mu się siku to wstaje i nie ma mowy o siedzeniu. Siki łapiemy na stojąco! Co zrobić?

Uprawnienia umieszczania postów