Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Domyślnie

Geniu, nie mam pojęcia... U nas najmłodszy też w pieluchach, na nocnik usiądzie, ale nigdy nic nie zrobi, jak zrobi kupę w pieluchę, to tylko woła,, żeby go przebrać. Próby puszczania bez pieluchy kończą się mokrą podłogą.

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

Chustomanka

Domyślnie

Czyli mamy tu więcej takich przypadków co ciekawe, moja Łucja czasem poza domem (tylko wtedy)sygnalizuje, że chce siusiu. W parku, w galerii handlowej mówi: poszukajmy toalety/chce mi się siku. W domu zupełnie nie

Chusteryczka

Domyślnie

Moj od paru dni chodzi bez pieluchy. Na spacery zakłądam ale wychodzimy na krótko i zaraz wysadzam... wiec sucho w gosci tez zakładam i ta woła. Na noc pielucha, bo pije sporo ale rano bez protestów siada i robi siku na nocnik. Kupę woła od dawna... siku to nadal materiał do cwiczeń... Starszy w tym wieku juz dawno bez pieluchy... Mlody 25 mcy musi miec tylko jedną warstwe dolną, taką co sam sciagnie i podciągnie... bez majtek, spodni... chodzi w rajstopach... Uwielbia bez pieluchy. Jak ktos wchodzi do wc to leci za kimś... szczegolnie za bratem... Do odpieluchowania daleka droga. Jemu nie przeszkadza sik na podłogę tylko chce być natychmiast przebrany.

Uprawnienia umieszczania postów