Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

My zaczynamy na dobre przygode bez pieluchy. W dzien jest juz bez (oprocz zloba, bo ciocie twierdza ze on nie wola tylko od razu sika no i na noc ) i jak na razie idzie nam dobrze. Siku i kupa w nocniku lub na sedesie, a najlepsze jest podlewanie trawki z tarasu
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustomanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Grrr te ciocie w żłobku... Ja zabrałam po prostu pieluchy, powiedziałam, że dziecko ma prawo nie wołać siku i ciocie musiały albo przebrać dziecko albo trochę ją pilnować i wysadzać na nocnik (i tak dzieci grupowo sadzają na nocnik).
    Oczywiście zrobiłam tak po odpieluchowaniu w domu w zasadzie bez żadnych wpadek. Młoda wołała za każdym razem, nawet na kupę. Nie chciałam jej mieszać w głowie pieluchami w żłobku...

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

U nas tez wysadzaja i on na zawolanie nie chce robic. Ciocie same zasugerowaly odstawienie pieluchy bo jest jednym z najstarszych
    Poczekam z 2tyg i zabiore pieluchy juz na dobre.
    Dzisiaj ledwo wstal otworzyl sobie taras i polecial podlewac kwiatki
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustomanka Awatar Kabanos
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qqrq5 Zobacz posta
    Dzisiaj ledwo wstal otworzyl sobie taras i polecial podlewac kwiatki

Julka u nas dokładnie tak samo, młoda woła gdy robi lub zrobi. Pisz jak Wam idą postępy może nas zmobilizujecie Ja na razie zakładam pieluchę a majteczki tylko czasem, bo niewiele mamy ale cały czas tłumaczę, że jak będzie chciała na nocnik to musi wołać "mama sisi" i trenujemy wołanie A kilka razy się zdarzyło, że gdy młoda latała bez majteczek to na grubszą sprawę siadała na nocnik

mist nie wiem jak bardzo się oddalacie od domu ale ja bym w jakieś bliskie miejsca jak przydomowy plac zabaw była skłonna zabrać nocnik ze sobą - przynajmniej ubaw na placu zabaw będzie

Uprawnienia umieszczania postów