Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Chyba to zależy od dziecka. Wiem, że są dzieci które bez problemu przestają nosic pieluchy około 1,5 roku. Więc spróbować mozesz. Ja pierwszy raz próbowałam Grubciowi zdjąć pieluchy jak był w tym wieku (czyli w wakacje w ubiegłym roku). U nas to sie skończyło porażka totalną, bo pysiek zupełnie nie czaił o co chodzi, nie mówił, nie komunikował w żaden sposob. Spróbować moim zdaniem nie zaszkodzi

Sent from my iPad using Tapatalk

Chustomanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dużo zależy od dziecka
    Próbowaliście zakładać jej majtki? U nas efekt był piorunujący nagle taka duża się zrobiła i szybko było zero wpadek. Z kupą też szybciutko załapała (zaraz po siku) i naprawdę sygnalizuje lepiej niż starsza siostra
    Tyle że u nas to było ciut przed 2 urodzinami (ale siurała w pieluchę bez zająknięcia, wysadzona na nocnik sikała)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kate04 Zobacz posta
    Dużo zależy od dziecka
    Próbowaliście zakładać jej majtki? U nas efekt był piorunujący nagle taka duża się zrobiła i szybko było zero wpadek. Z kupą też szybciutko załapała (zaraz po siku) i naprawdę sygnalizuje lepiej niż starsza siostra
    Tyle że u nas to było ciut przed 2 urodzinami (ale siurała w pieluchę bez zająknięcia, wysadzona na nocnik sikała)
    Z majtkami jeszcze czekamy na cieplejsze dni, bo przeraża mnie potencjalna góra prania No i chciałabym, żeby tę kupę sygnalizowała (ostatnio nawet udało mi się ją posadzić na nocniku, postękała, powierciła się, nie mogąc znaleźć miejsca i w końcu poprosiła o pieluchę, a kupa była po paru godzinach, więc to chyba też kwestia tego, że nie odpowiada jej pozycja na nocniku). Sporo lecimy na trenerkach, ale to raczej kwestia wygody, bo łatwiej założyć i zdjąć, ale traktuje je jak pieluchę.

Uprawnienia umieszczania postów