Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustoguru

Domyślnie

marynarka ma rację u nas też poszło ale na stojąco najlepiej niech tata pokaże co i jak (zabiera ze sobą do toalety)

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

o dzięki, spróbujemy

Chustomanka Awatar Roanna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nocnik kupiony dawno temu na pierwsze urodziny, siadał sporadycznie a wszelkie siki i kupy były raczej wysiedziane niz sygnalizowane. Ale synek wiedzieł do czego służy.

Na poważnei wzięłam się za sprawę teraz w lecie, wiadomo, ciepło. I sprawa ma się tak: jeżeli biega całkiem bez majtek, po powiedzmy jednym dniu sikania gdzi epopadnie, już ZAWSZE woła mama si i leci na nocnik. W ogródku to samo, biegnie pod krzaczek na siku i pod pieniek na kupę (śmieszne to takie, ze zawsze w samo miejsce).
    Ale niestety upały się skończyły, założyłam pieluchę i zupełny brak reakcji. Wszystko do pieluchy leci.
    Mówi co prawdą, jak kupę zrobi o mam si, albo jak rano wstaje i aż ciężka pielucha, mówi o mam si. Ale żeby zasygnalizować wszśniej nie ma szans.
    Próbowałam też w samych majteczkach - to samo. Wystarczy że czuje że ma coś na pupie, wystarcza mu to by nie musieć biec na nocnik.

edit: synek teraz ma 22 miesiące.
    Roan+Roanna 9.2010
    Roaniątko Synek 8.2013
    Roaniątko Córcia 8.2015

Uprawnienia umieszczania postów