Podepnę się po temat kupy, moja ma to samo do półtora tygodnia![]()
Podepnę się po temat kupy, moja ma to samo do półtora tygodnia![]()
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
u nas odpieluchowanie dzienne skończyło się sukcesem, na noc nadal pielucha
Dziś znowu to samo - rano przychodzę do starszego do pokoju, siedział sobie spokojnie w oknie i obserwował coś tam, mówię, że czas się ubrać, bo niedługo do żłobka, a on: "tak, tylko muszę zdjąć pieluchę z kupą".
I twierdzi, że nie mógł biec i że nie zdążył. To czemu potem tak spokojnie z nią sobie siedział, ja się pytam? O co chodzi? :/
zaczęliśmy się odpieluchowywaćdzisiaj 3x siku i kupa na nocnik, raz na podłogę
![]()
długa praca przed nami, ale cieszy mnie to![]()
My chyba już po.
Nie zdarza się Modej zsikać na drzemce, nie zdarza też w nocy. Od 3tygodni. Nawet kupa, którą ukrywała idzie teraz na nocnik lub na trawę - tę wersje na trawę Madzia bardziej lubi. Daje jej jeszcze 2 tygodnie i rozdaję nasze pieluchy.
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
i my podjęliśmy wyzwanie
dziś 3. dzień, 100% w nocnikuja tylko dałam instruktaż że jak majty są to się sika do nocnika a syn wykonuje
wczoraj zapieluchowałam na wyjście, sikał do pieluchy, dziś już wrócił z suchą. Co ciekawe- on nie mówi że coś chce, po prostu idzie i robi. Problem ma tylko czasem biduś z rozebraniem się i dlatego wolałabym by mówił.
hm, przejdzie mu czy już tak zostanie? bo podoba mi się![]()
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
u nas też kupa już tylko w ubikacji, uff, i nic specjalnie nie robiłam, tylko wznosiłam się na wyżyny cierpliwości![]()