Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar musajka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

o tak tak! u nas ostatnio kupa wylądowała w nocniku, ale jako, ze mały pragnie ją robić w intymnych warunkach nie zdążyłam dolecieć z papierem a już porobił pośladkami pieczątki na nowo zmienionej pościeli
    O a może tu nie o zabawianie chodzi tylko o chwilę samotności? u nas tak było - teraz mały wygania nas z pomieszczenia, zamyka drzwi i dopiero robi. Zresztą ja też mam nieśmiałe zwieracze

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

No masz! Po bez mała miesiącu załatwiania potrzeb do z góry przeznaczonych do tego urządzeń, nadeszła środa bezrefleksyjnego lania jak z cebra (w związku z pogodą?) gdzie bądź. W porteczki, na sofę, na podłogę, na pluszaki. Oberwało się zającowi z Ikei, jakiejś pomniejszej zwierzynie oraz psu realnych rozmiarów buhaja (prezent od dziadków, zajmujący 1/4 dziecięcego pokoju). Pierze się całe tałatajstwo teraz. Na raty, bo pralka nie daje rady z wirowaniem pluszowej fauny. Czyli dziś dzień pod każdym względem z cyklu "Nie zawsze świeci słońce".
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustomanka Awatar wrotka
    Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    pralka nie daje rady z wirowaniem pluszowej fauny. Czyli dziś dzień pod każdym względem z cyklu "Nie zawsze świeci słońce".
    Kinia nie używa pieluch od kwietnia. Od początku sikała na nocnik, w nocy nie sikała. A teraz w odstępie tygodniowym zdarzyło sie jej dwukrotnie, w nocy. Nie dość, że opieram nas z resztek po wirusówce, to teraz muszę wrzucić cały arsenał z łóżka: 1,5 metrową pluszową gąsienicę, dwie lalki i pluszową świnię Dodatkowo pogodę mamy wyjątkowo "nieschnącą" dla pościeli i pluszowych miśków. Sąsiedzi kochają mnie i moją pralkę
    córa 2011 i synek 2014

Lepiej zapytać się i być głupim przez 5 minut, niż nie zapytać i być głupim przez całe życie

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrotka Zobacz posta
    Dodatkowo pogodę mamy wyjątkowo "nieschnącą" dla pościeli i pluszowych miśków
    Otóż to. Chyba odpalę pochłaniacz wilgoci, czy jak tam się nazywa ta maszyna.
    Dziś jedno siku już poszło w spodenki A jutro cały dzień poza domem planowany. Pieluszki montować?

Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

Też się zastanawiałam nad wyciągnięciem pieluch, ale boję się trochę, że to spodoba się młodej, więc nie ryzykuję. I zamiast pieluchowania wyszło nam ręcznikowanie- dodatkowy ręcznik pod pupę na łóżku Przetrwam!
    córa 2011 i synek 2014

Lepiej zapytać się i być głupim przez 5 minut, niż nie zapytać i być głupim przez całe życie

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wrotka Zobacz posta
    dodatkowy ręcznik pod pupę na łóżku Przetrwam!
    Ręcznik i wszelkie tego typu myki zawodzą, gdy panna bryka po domu, jak młode źrebię, informując co jakiś czas z wyrazem kryształowej niewinności na obliczu: "Zrobiłam siku!". A wokół wykwitają kałuże... Nie przetrwałam, pieluszka wróciła na podwozie. Czyli regres. Słyszałam, że dzieci tak mają, ale uznawałam to za miejskie legendy Faktem jest, że syn mój z chwilą, gdy odniósł pierwszy nocnikowy sukces, na zawsze pożegnał pieluchy. No, ale nowe dziecko - nowa jakość Na jutrzejszą wyprawę do miasta/babci/na urodzinowe party pobieram sprzęt do przewijania. I znów jako ten osioł juczny...
    Ostatnio edytowane przez alifi ; 14-09-2013 o 10:15

Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

Dasz radę, to mija prędzej czy później
    córa 2011 i synek 2014

Uprawnienia umieszczania postów