Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Polanica - Zdrój, DLN

Domyślnie

głupio to może zabrzmi - ale się cieszę, że nie tylko u mnie tak jest ja też twierdziłam cały czas że jak Olinka będzie gotowa to zacznie korzystać z nocnika ale jak się tak nasłuchałam to ... same rozumiecie ...
    teraz wiem żeby postępować tak jak mówi mi intuicja

Chustomanka Awatar Madisa
    Miejscowość
    Lepiej nie mówić...

Domyślnie

17 mcy to maluch. Ja trochę Roba ECowałam, ale i tak sam załapał dokładnie w wieku 30 mcy. Możliwe, że był gotowy troszkę wcześniej, ale na pewno nie przed drugimi urodzinami...
    A Twoja mama to przepraszam pieluchy Wam sponsoruje, pierze, za śmieci płaci albo chociaż przebiera z kupy czy tylko tak z "dobrego serca"?
    syn 2010, blog sporadyczny, wiara w życie pozaforumowe coraz silniejsza

Chustomanka Awatar gosica502

Domyślnie

W sumie dziewczyny już wszystko napisały, poparły wiedzą naukową, ja tylko napiszę że moja rownież 17-miesięczna, nie dość że jeszcze cały czas w pieluchach to jeszcze w dodatku matka się na nowymi wielo rozgląda Na nocniczku siedziała chętnie dopóki nie zaczęła chodzić Wtedy nam się różne rzeczy udało do nocnika złąpać.. Teraz najwyraźniej uznaje te posiadówy za stratę czasu i wstaje jak tylko zostaje posadzona Ma czas jak dla mnie...
    I w sumie nawet nie jestem jakoś terroryzowana przez starsze pokolenie, chyba szczęście mamy z córą

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

17 miechów i się martwisz.. Serio?

edit: to niezłośliwie. (bo trochę dziwnie wygląda)

Po prostu specjalnie się tematem nie zajmuję na razie
    Ostatnio edytowane przez mgosia ; 25-08-2013 o 17:27
    przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

Chustofanka
    Miejscowość
    Niemcz k.Bydgoszczy

Domyślnie

Mój też ma 17 miesięcy i próbowałam usilnie,bo niby wystarczy dwa tygodnie wytrwałości i się nauczy .W efekcie się wkurzył i w ogóle nie chce siadać na nocnik.Mówi"sisi" i leje w pieluchę. Olałam temat razem z nim.

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

W naszym urodzinowym nocniczku lądują klocki i inne zabawki, ostatnio misia(13 m-cy) zaczęła go używać jako podest do wspinaczki na stół (żeby nie było kilka razy ją posadziłam, raz nawet zrobiła kupę i zamieszała w niej łyżeczką, którą akurat trzymała) także musiałam go schować, jako sprzęt wysoce niebezpieczny

Chustofanka Awatar Mała Mi
    Miejscowość
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magenta Zobacz posta
    W naszym urodzinowym nocniczku lądują klocki i inne zabawki, ostatnio misia(13 m-cy) zaczęła go używać jako podest do wspinaczki na stół (żeby nie było kilka razy ją posadziłam, raz nawet zrobiła kupę i zamieszała w niej łyżeczką, którą akurat trzymała) także musiałam go schować, jako sprzęt wysoce niebezpieczny

Uprawnienia umieszczania postów