Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Świetne historyjki myślałam,że padnę Wczoraj pożaliłam się jednej forumce,że mała podczas spania leje w pieluchy to dziś mam za swoje. Mala przy okazji drzemki leży w łóżeczku,gada coś do siebie w końcu słyszę "siku" lecę do niej,a ta cała się rozebrała nawet z pieluszki.W pieluszce lekko popuszczone na prześcieradle też zroszone,ale na nocniku skończyła Chyba dziecko daje mi do zrozumienia,że na drzemki nie chce pieluch,albo się mylę. No nic zasiadam dziś na maszynę i kończę szyć trenerki i popróbujemy

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilith83 Zobacz posta
    Świetne historyjki myślałam,że padnę Wczoraj pożaliłam się jednej forumce,że mała podczas spania leje w pieluchy to dziś mam za swoje. Mala przy okazji drzemki leży w łóżeczku,gada coś do siebie w końcu słyszę "siku" lecę do niej,a ta cała się rozebrała nawet z pieluszki.W pieluszce lekko popuszczone na prześcieradle też zroszone,ale na nocniku skończyła Chyba dziecko daje mi do zrozumienia,że na drzemki nie chce pieluch,albo się mylę. No nic zasiadam dziś na maszynę i kończę szyć trenerki i popróbujemy
    brawa dla mlodej

Chustomanka
    Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spinek Zobacz posta
    brawa dla mlodej
    ciiiiii jeszcze nic pewnego,ale mam nadzieję,że jednak to to o czym myślę
    A tak na marginesie to jaka ja Ciebie doskonale rozumiem,z jednej strony chciałabym,żeby młoda już się całkiem odpieluchowała,a z drugiej jak pomyślę,że już nie będzie kolorowej pupki,to aż żal łapie,chyba trzeba poszukać jakichś ładnych kolorowych majteczek

Chustomanka Awatar Justyn
    Miejscowość
    Warszawa-Wawer

Domyślnie

przyjdę tu sobie do Was
    tylko czy fakt, że młody ściąga sobie sam wszystkie pieluchy, majty...znaczy, że odpieluchowany?
    niestety, sika gdzie jest -podłoga, łóżko, fotel, krzesło- nie mam już siły tego sprzątać-tłumaczę siadaj na nocnik albo na sedes(tu trochę ciężko)
    woła że robi 1s przed...nie zdążę go posadzić...jak zrobi to mnie woła i pokazuje, pomaga sprzątać...są dni, że wszystko ląduje w nocniku i rzadko w majtki a są dni całkiem odwrotne. W nocy pielucha jest, bo pije dużo i nie wytrzymuje.
    ech, pogadałam sobie i mi lepiej
    jutro przeprowadzka już się boję co tam będzie się działo...

Domyślnie

ciiiiii jeszcze nic pewnego,ale mam nadzieję,że jednak to to o czym myślę
    A tak na marginesie to jaka ja Ciebie doskonale rozumiem,z jednej strony chciałabym,żeby młoda już się całkiem odpieluchowała,a z drugiej jak pomyślę,że już nie będzie kolorowej pupki,to aż żal łapie,chyba trzeba poszukać jakichś ładnych kolorowych majteczek
    albo zmajstrowac nowego pieluchowca

Chustomanka
    Miejscowość

Domyślnie

albo zmajstrowac nowego pieluchowca
    Póki co nie Może za kilka lat się zdecyduję,teraz odpoczywam psychicznie,Po kilku ładnych latach walki o jednego pieluszkowca,który daje w kość za trójkę...no ale po kimś to moje dziecko musiało odziedziczyć charakterek,niestety nie udało się po tatusiu
    Justyn jesteście na dobrej drodze,moja też rozpoczęła od buntu pieluchowego A zasikane mieszkanie to chyba miałam w każdym kącie,dobrze że panele nie spuchły od ilości moczu,ale dywan to już musiałam prać konkretnie Cieszyć się,że kupy nie trzeba zbierać z podłogi,bo ja około miesiąca zbierałam prawie dzień w dzień,a teraz jak chce to pokazuje lub sama siada na nocnik i po fakcie woła maaaaamoooo fuuuuuuuu
    Ostatnio edytowane przez lilith83 ; 26-07-2013 o 14:49

Domyślnie

Póki co nie Może za kilka lat się zdecyduję,teraz odpoczywam psychicznie,Po kilku ładnych latach walki o jednego pieluszkowca,który daje w kość za trójkę...no ale po kimś to moje dziecko musiało odziedziczyć charakterek,niestety nie udało się po tatusiu

u mnie też się nie zanosi, zatem zostanie, prędzej czy póxniej, pożegnać się ze stosikiem

Chustomanka
    Miejscowość

Domyślnie

u mnie też się nie zanosi, zatem zostanie, prędzej czy póxniej, pożegnać się ze stosikiem
    czasami mnie to dziwi,bo z jednorazówkami to bym chciała pożegnać się i nie wracać do nich,a niby takie proste w obsłudze,a z wielo jakoś inaczej jest. Najpierw nie chciałam ich kupować i używać,a teraz nie chcę sprzedawać

Uprawnienia umieszczania postów