Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    Dołączamy. Się dzieje, ale... Od dwóch tygodni jeśli pupa goła, Kali daje znać, że jest potrzeba i idziemy do toalety lub na nocnik, choćby i 15 razy dziennie. Jeśli tylko cokolwiek na pupie - pieluszka albo majteczki - wszystko idzie w owo cokolwiek, bez słowa ostrzeżenia. Po fakcie jest info, że siku, ze wskazaniem na "miejsce zbrodni" - właśnie w ciągu godziny poszły 4 pary majtek. Dwa tygodnie, to nie wieczność, ale wyglądam progresu. A tu punkt martwy jakiś. Gotowa jest, czy niegotowa?
    Mamy podobnie. A dokładniej, jak ma pieluchę to NIC mu nie przeszkadza. A jak są majtki to zaraz pokazuję, że jest mokro. Dziś cały dzień było sucho i teraz stanął obok mnie, zsikał się i ... pokazał na podłogę
    A średni odpieluchował się SAM, w trakcie rota na drugie urodziny.

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

dolaczam Lenka sama zaczela wskazywac na mokre pieluchy. Teraz.krzyczy jak zrobi choc czasem uda sie dobiec do nocnika Jestem w szoku, ze sama zaczela! Ja to chcialabym jeszcze pozakladac pieluchy...
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez letka82 Zobacz posta
    dolaczam Lenka sama zaczela wskazywac na mokre pieluchy. Teraz.krzyczy jak zrobi choc czasem uda sie dobiec do nocnika Jestem w szoku, ze sama zaczela! Ja to chcialabym jeszcze pozakladac pieluchy...
    na prawde bardzo szybko mała złapałą o co chodzi, brawo dla córki,
    a jak długo wysadzałaś ja wczesniej na nocnik?

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

U nas progres. Majteczki zamontowane, komunikaty nadawane. Za dnia. I jeden w nocy nawet. Liczba wpadek - 1. Generalnie widzę, że jedyna opcja to podążać za córką. Niczego nie tłumaczyć, nie naciskać, nie zachęcać. Wyglądam zamknięcia procesu. Z pojemnika na pieluchy wysnuwa się woń nocnych wielo...
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kate18 Zobacz posta
    na prawde bardzo szybko mała złapałą o co chodzi, brawo dla córki,
    a jak długo wysadzałaś ja wczesniej na nocnik?
    Katie - nie wysadzalam
    Sama z siebie zaczela sygnalizowac mokra pieluche. Zaczela sikac do.nocnika, teraz.mowi ze chce tzn KUPA (pielucha) biegnie na.nocnik.i sika. Co prawda na raty, ale jest!
    Wczoraj jedne majtki zasikane.podaczas zabawy z sasiadka.
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez letka82 Zobacz posta
    Katie - nie wysadzalam
    Sama z siebie zaczela sygnalizowac mokra pieluche. Zaczela sikac do.nocnika, teraz.mowi ze chce tzn KUPA (pielucha) biegnie na.nocnik.i sika. Co prawda na raty, ale jest!
    Wczoraj jedne majtki zasikane.podaczas zabawy z sasiadka.
    to faktycznie bardzo szybko mała złapała, wiesz tak pytam bo mój mały ma teraz 17 miesięcy, i delikatnie
    go sadzam na nocnik, ale on dłużej nie siedzi niż dosłownie 10-15 sekund a ja nie chce nic na siłe robic
    bo to tylko przynosi odwrotny efekt

Uprawnienia umieszczania postów