Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Niezapominajka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

a ja zapytałam kiedyś moją Tosię czy chce nasikać na mrówki i podchwyciła temat, teraz woli na trawę bo zawsze patrzy na co sika

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niezapominajka Zobacz posta
    a ja zapytałam kiedyś moją Tosię czy chce nasikać na mrówki i podchwyciła temat, teraz woli na trawę bo zawsze patrzy na co sika
    Kochana to zdradź mi tajemnicę jak ją podtrzymujesz,bo ja do tej pory tylko w kołyskę jak maluszki przy EC i może w tym robię błąd. Przepraszam za tak głupie pytanie,ale przy chłopcach wydaje mi się dużo łatwiej niż z dziewczynką,a nie mam się kogo poradzić,bo babcia nie może pojąć tego,że wnusia ma jakąś blokadę

Chustomanka Awatar Niezapominajka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilith83 Zobacz posta
    Kochana to zdradź mi tajemnicę jak ją podtrzymujesz,bo ja do tej pory tylko w kołyskę jak maluszki przy EC i może w tym robię błąd. Przepraszam za tak głupie pytanie,ale przy chłopcach wydaje mi się dużo łatwiej niż z dziewczynką,a nie mam się kogo poradzić,bo babcia nie może pojąć tego,że wnusia ma jakąś blokadę
    tak normalnie ją łapie, ale ja nie stoję wyprostowana tylko kucam albo bardzo nisko się schylam i majtki zawsze w zgięciach kolan, a łydki rozłożone na boki i ona wtedy zagląda, a że sik ma jak z węża ogrodowego to zawsze jest dużo śmiechu bo nie możemy trafić na wybrany element.
    Nie wiem czy wystarczająco obrazowo się wyrażam

Chusteryczka Awatar Julla
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

U nas już dwa tygodnie bez pieluchy. Ignaś czasem woła, że chce siku, a czasem leje w majty. Bywa, że pytam czy chce, mówi, że nie, a za chwilę siusia pod siebie.

Ja uważam, ze suckes jest, a praujemy dalej.

Z sikaniem na dworze był problem, mały się wzbraniał, potem pozwolił, ale nie chciał, żebym trzymała siusiaka. Okazało się, że mężowi pozwolił, więc powiedziałam Ignasiowi, że podtrzymam siusiaka jedynym palcem i już teraz mogę

Podsumowanie dzisiejszego - jedna kupa i jedne siki w majtach.
    miśki dwa i mały ktoś

Chustonówka Awatar kasiekonik
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Bosz! To straszne, ale jak Was czytam to trochę mi lepiej. U nas od września przedszkole a w majtach mokro. Zero zainteresowania... śmierdzi zasiurany, mokry cały i zero reakcji.

Kilka dni temu (bo się cieplej zrobiło i zdjęłam pieluchę na rzecz majtów) nie wytrzymałam i na majteczki założyłam pieluchę, żeby mokro czuł a żebym nie miała zasikanego mieszkania - co się stało - ano nic! pielucha do kolan, majty mokre a Marcel cały szczęśliwy... :/

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasiekonik Zobacz posta
    Bosz! To straszne, ale jak Was czytam to trochę mi lepiej. U nas od września przedszkole a w majtach mokro. Zero zainteresowania... śmierdzi zasiurany, mokry cały i zero reakcji.

Kilka dni temu (bo się cieplej zrobiło i zdjęłam pieluchę na rzecz majtów) nie wytrzymałam i na majteczki założyłam pieluchę, żeby mokro czuł a żebym nie miała zasikanego mieszkania - co się stało - ano nic! pielucha do kolan, majty mokre a Marcel cały szczęśliwy... :/
    a w jakim wieku jest mały?

Chustonówka Awatar kasiekonik
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

2 lata i 3 mc - wiem, że jeszcze ma czas i wiem, że dla tak małego dziecka 3 miesiące to dużo czasu ale no przeraża mnie to... :/

Uprawnienia umieszczania postów