Nie mam doświadczenia, ale trzymam kciuki!
Gratulacje! U nas jeszcze nocki pieluchowe - z mokrym skutkiem. Jak Wam się udało odpieluchowanie nocne? Najpierw mała przestała siusiać i zabrałaś pieluchę? Czy zabrałaś pieluchę i ona już wiedziała, że nie może nasiusiać?
Dziewczyny, czy ktoras ma 3 day potty training w wersji elektronicznej? Bo u nas malo czasu na proby bo ja od poniedzialku wracam do pracy a M brakuje cierpliwosci i jeczy ze pieluche bedzie zakladac
jakby ktoras z Was miala i zechciala sie podzielic jeezaabeel[at]o2.pl to bede bardzo wdzieczna
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Tygrysku...!
- Co Prosiaczku?
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...
Sz. 2008E. 2010
Lu.2017
Ja juz pochowalam pieluchyOd soboty rano Kacper goni bez pieluch i spi tez bez. W sobote byla masakra ale zaczaił do wieczora. Zlamalam zasade 3 dni bo poszlismy w niedziele do kosciola, skklepu i parku i po prostu nocnik jechal z nami. Zadnych niespodzianek. Najdziwniejsze ze w tygodniu potrafil caly dzien byc suchy z tata a jak ja wrocilam z pracy to z podekscytowania chyba sie posikal. Dzis byl najwiekszy dzien proby bo poszedl do opiekunki. A ona to by go wolała caly czas w pieluchach. Wytłumaczylam jej ladnie i Kacperski byl przykladnym chlopczykiem i wrocil do domu w tych samych majtusiach i ubranku. Takze mysle ze odpieluchowany....
Ulga niesamowita![]()
Edyta, Mama Zosi w Niebie 09.08. ['] oraz Kacperka 16.06.10. i Mateuszka 07.09.12.
To i ja do Was dołaczamNatala przebiegała prawie cały majowy weekend bez pieluchy, ale teraz chce się do tego porządnie zabrać
bo jak sporo pije to niestety wpadki są a lubi dduuuzzzzoooo pić. Wczoraj siedząc w majtasach obsikała męża
Jak nocnik jest na widoku to woła siku, gorzej jak go nie widzi. Chętnie chodzi bez pieluszki czasem woła siku...z kupką gorzej
Plus, ze w złobku za chwilę zaczną odpieluchowywac całą grupkę
u nas nocna porażka - po kilku suchych nocach położyliśmy Szczepa bez pieluchy, no i klops... :/ a że śpimy razem, to było ciekawie![]()