Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1293

Wątek: odpieluchowanie-GRUPA wsparcia :)

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziewczyny trzymam kciuki.

My mamy kolejne podejście do odpieluchowania. Próbujemy już od miesięcy bez skutku. Były już misie, króliczki na nocniczku. Potem siadał Franek ale mu to przeszło. Bieganie w majtach i sikanie do nich. Od jakiegoś czasu tata robił próby i zabierał go ze sobą i obaj na stojaka. Robił chętnie ale rzadko. Od 2 tygodni częściej. Ale tylko na stojąco. Na nocnik ani kibelek nie usiądzie.

Od około tygodnia majtusie są od rana do wieczora i wpadki może ze dwa razy tylko. Powiedziałam mu żeby wołał: "mamusiu siusiu" i woła. Jak zawoła to biegniemy, podeścik pod kibelek i sam na stojąco siusia. W żłobku panie mówią że siada i na nocnik i na kibelek. W domu nie usiądzie. Nie wiem na ile one nie chcą żeby stał i nakłaniają do siadania? Mam nadzieję że nie wygląda to tam jakoś bardzo stresowo.
    Z kupą gorzej niestety. W żłobku panie łapią mu kupki do nocniczka. W domu się nie udaje. Zdarza się, że rano zanim się obudzimy zrobi do pieluchy. Ale jesteśmy dobrej myśli i nie naciskamy. Natomiast bardzo się cieszymy że cały dzień majtusie a pieluszka na noc.
    Ostatnio edytowane przez yetta ; 04-06-2011 o 13:29
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Uprawnienia umieszczania postów