Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 238

Wątek: chusty są przereklamowane....

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar doominikaa
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

nie zdzierżyłam.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
    Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
    No chustopróchno po prostu.

Chusteryczka

Domyślnie

ohhh jaka subtelna i dyskretna reklama

Chustofanka Awatar emelbe
    Miejscowość
    Słupsk

Domyślnie

Biedne dziecko w tym nosidle...

Fakt, jest trochę zabawy z motaniem chusty i czasem dzieć mi marudzi przy wkładaniu (na razie używam elastycznej), ale potem jest spokój, oglądanie świata, aż wreszcie błogi sen

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

to raczej próba zareklamowania nosidła
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

reklama nie reklama
    ludzie to czytają i zniechęcają się do chust

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewadbr Zobacz posta
    reklama nie reklama
    ludzie to czytają i zniechęcają się do chust
    reklama nie reklama
    ale ludzie to czytają i zniechęcają się do wisiadeł
    nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło

a oto śpiący dzieć:

Ostatnio edytowane przez gema ; 08-05-2010 o 11:19 Powód: dodałam dziecia
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

Więc dziś Michaś był noszony w Tuli! Ponownie obeszło się bez płaczu! W sumie nie wiem jak długo był noszony, bo Tuli tak łatwo się zakłada, że jak musiałam małego wyjąć do karmienia lub przewijania, to potem zaraz znowu go pakowałam do Tuli A jak wrócił małż z pracy, to też chciał synka w nosidle Do manduci tak się nie palił jakoś, bo się gubił w klamerkach, a tutaj myk myk i założone miał Mało tego! Kiedy Michał płakał poza nosidłem i został w nim zainstalowany, uspokoił się! Jak to się mówi: staliśmy nad brzegiem przepaści, ale teraz zrobiliśmy wielki krok naprzód!
    Małż robił sobie kawusie w ekspresie (spokojnie - Michał był daleko od wrzątku)
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

Pieknie!

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Przez to zresztą spotkałam się po pewnym czasie z krytyką ze strony jej męża, czego rezultatem był mój płacz, utrata mleka na ponad tydzień i za mały o pół kilo miesięczny przyrost wagi Michasia.

Nie wiedziałam, że zły wzrok męża koleżanki może mieć coś wspólnego z przyrostami na wadze

Wali na kilometr marketingiem infantowym.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chusteryczka

Domyślnie

Troskliwa mam napislaby synek przybral tylko 200 gram, a nie o za małym o pol kg przyroscie.
    BTW to maz zlej kolezanki co chuste sprezentowala spowodowal tygodniowy brak pokarmu, ma dzialanie facet
    No coz producenci wisiadelek reklamuja sie atakujac chusty, bo to trudne, zabija!!, niewygodne i bolesne, a co.

Domyślnie

No fajnie.
    Ostatnio edytowane przez CABabies ; 18-07-2010 o 20:55

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

wystarczyłoby kupić miękkie nosidło, ech.......a nie siać jakieś niezdrowe paranoje
    mój ( również Michaś, hihihihihi) tez chusty nie polubił ale w manduce nosimy się już 15 miesięcy.
    Hmm moze powinnam była pozostać przy chuście to by Michał nie wykańczał mojego budżetu na wyżywienie

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Moje dzieci przeczą teorii, że chuścioch musi być uspokojony, tudzież mieć fantastyczny humor
    Najczęściej jak płaczą i nie mogą się uspokoić to wkładam właśnie do chusty. Chwila i są spokojne, nie płaczą, wtulają się we mnie i panuje obopólna pełnia szczęścia.
    Damian - 100% skuteczność
    Hermulka - 90% prawdziwa księżna ma czasem większe humory
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

żenujący artykuł, ewidentnie ktoś reklamuje wisiadło Infantino
    Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

odechcialo mi sie czytac mniej wiecej w polowie ......

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pati291 Zobacz posta
    Moje dzieci przeczą teorii, że chuścioch musi być uspokojony, tudzież mieć fantastyczny humor
    Najczęściej jak płaczą i nie mogą się uspokoić to wkładam właśnie do chusty. Chwila i są spokojne, nie płaczą, wtulają się we mnie i panuje obopólna pełnia szczęścia.
    Damian - 100% skuteczność
    Hermulka - 90% prawdziwa księżna ma czasem większe humory
    jak to prawdziwa kobieta- moja czasem zrobi aanture jak nie ten ridzic co ona chce sie zamota ale często daje sie motac komu kolwiek ciocia wójek mama tata
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klusiecka Zobacz posta
    Troskliwa mam napislaby synek przybral tylko 200 gram, a nie o za małym o pol kg przyroscie.
    BTW to maz zlej kolezanki co chuste sprezentowala spowodowal tygodniowy brak pokarmu, ma dzialanie facet
    otóż nawet 100g w miesiąc nie przybrał. nie ulewał wtedy, bo nie miał czym. nie miałam mleka, bo przeżyłam duży stres i tyle. stres był spowodowany zaś tym, że faktycznie nieumyślnie sprawiłam komuś przykrość swoimi słowami.

Nie - to nie jest reklama. Kiedy tylko znajdę lepsze nosidło, to zamieszczę odpowiedniego kolejnego posta z relacją.

Proszę, piszcie komentarze skoro macie czas - byle kulturalne, racjonalne i w miarę pozbawione rażących błędów ortograficznych.

Ja natomiast kiedy znajdę trochę sił i czasu poszukam innego nosidełka, skoro faktycznie są drastyczne różnice. To dopiero początek moich poszukiwań. Kiedy kupowałyście chusty, także nie od razu wybrałyście te najlepsze. A jeśli chcecie mi zaoszczędzić czasu, to zamiast mnie oceniać i besztać, to mogłybyście faktycznie zrozumieć mój przedłużający się już 4 miesiąc baby blues i podać mi na przykład jakie nosidła są warte uwagi.

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

A prosze bardzo- marsupi albo bondolino dla małego dziecka. Ew. maduca- świetne nosidło na lata

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gema Zobacz posta
    otóż nawet 100g w miesiąc nie przybrał. nie ulewał wtedy, bo nie miał czym. nie miałam mleka, bo przeżyłam duży stres i tyle. stres był spowodowany zaś tym, że faktycznie nieumyślnie sprawiłam komuś przykrość swoimi słowami.

Nie - to nie jest reklama. Kiedy tylko znajdę lepsze nosidło, to zamieszczę odpowiedniego kolejnego posta z relacją.

Proszę, piszcie komentarze skoro macie czas - byle kulturalne, racjonalne i w miarę pozbawione rażących błędów ortograficznych.

Ja natomiast kiedy znajdę trochę sił i czasu poszukam innego nosidełka, skoro faktycznie są drastyczne różnice. To dopiero początek moich poszukiwań. Kiedy kupowałyście chusty, także nie od razu wybrałyście te najlepsze. A jeśli chcecie mi zaoszczędzić czasu, to zamiast mnie oceniać i besztać, to mogłybyście faktycznie zrozumieć mój przedłużający się już 4 miesiąc baby blues i podać mi na przykład jakie nosidła są warte uwagi.

poczytaj dokladnie komentarze na Twoim blogu lub wczesniejsze posty a bedziesz wiedziala,ktore nosidla to NOSIDLA a ktore WISIADLA...

Uprawnienia umieszczania postów