Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 238

Wątek: chusty są przereklamowane....

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

http://klubkangura.com.pl/kangur/wolisznosidlo.pdf - ulotka pokazująca jak "wisi" dziecko w kiepskim nosidle a jak siedzi w nosidle miękkim. Gdzieś jeszcze miałam cudne zdjęcie dwóch rodziców obok siebie tyłem do patrzącego a każdy z nich na plecach dzieciaczka ( jeden w wisidle a drugi w nosidle) ale nie mogę tego znaleźć a szkoda

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

a nie można było tak odrazu dalikatnie a nie obsmarowac chusty? ja na nosidłach się nie znam ale dziewczyny pewnie pomogą zaraz !
    a teraz spokojnie nie denerwój sie komentarzami-owszem agresywnymi bo porządnie podniosłaś nam ciśnienie!
    co do przedłużającego sie babyblusa to moze faktycznie sprawdx czy to nie depresja poporodowa
    za błedy ort przepraszam
    a co do chusty to może kiedys wybiezesz sie na spotkanie chustowe tam są też nosidła czasem -jak poprosisz dzewczyny przyniosą
    a moze z chustą sie pogodzisz jak na plecy wrzucisz ale to juz wyższa szkoła jazdy-przynajmniej dlamnie
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka

Domyślnie

hm, coś mi sie nie chce w ta cała historię wierzyć... dziecko jest na tyle marudne, że : albo robi siku, albo kupke, albo je, albo ulewa... to co nie ma czasu na nic innego? nie wychodzisz z nim na spacer godzinny czy dwugodzinny? ileż mozna tez dochodzic do sibie po cesarce (wiem, bo sama miałam i to zakażenie, więc ta gorszą odmiane dochodzenia do siebie!)....

niespokojne dziecko, a brak cierpliwości do motania to 2 różne sprawy.... ach i jeszcze jedno: synek nie miał czym ulewać bo nie miałas mleka, to co w takim razie jadł przez cały tydzień, skoro nie ulewał?
    K. 2009M. 2012

Domyślnie

dziewczyny podlinkujczie te nosidła i jakies mt pokażcie mam pytanie skąd jestes moze na zywo uda sie coś z tego pokazać

Chusteryczka Awatar mamaija

Domyślnie

słabo napisane i czemu akurat Infant????mhmmmmmmmm- jest tyle swietnych ergonomicznych nosideł przecież.troche naciagniete jak na mój gust, skoro przestudiowała fora chustowe a nie zna MT, poucha, nosideł ergonomicznych czy chust kółkowych......

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

mój komentarz nieustająco czeka na moderację...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Przez to zresztą spotkałam się po pewnym czasie z krytyką ze strony jej męża, czego rezultatem był mój płacz, utrata mleka na ponad tydzień i za mały o pół kilo miesięczny przyrost wagi Michasia.

Nie wiedziałam, że zły wzrok męża koleżanki może mieć coś wspólnego z przyrostami na wadze

Wali na kilometr marketingiem infantowym.
    o tym nie słyszałam ale kiedys wiezono ze jak czarownica spojzy na krowe to ta przestanie mleko dawać hummm ciekawe zawsze miałam to za zabobon a tu prosze nietylko krowy ae i kobiety sa na te klatwy wrazliwe i w dodatku nie musi to byc czarownica-chyba ze maz kolezanki para sie czarna magia-smierdzi mi ten tekst albo zapłacona antyreklama chust-sponsorowana przez producenta wisiadeł albo obfazon na cały swiat mamuska ktura ne radzi sobie z soba po porodze i musi na cos zwalic

Uprawnienia umieszczania postów