A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
mnie też sporo osób pyta jak mi się chce prać i to ludzi najbardziej przeraża![]()
Ostatnio edytowane przez margeritta ; 02-07-2010 o 17:44
ulotki nie widziałam, ale myślę ,ze słowo PUL musi byc wyjaśnione, bo pierwsze co znajdą na stronach to hasło" pulowe otulacze"
Czekam na wersje do druku i idę roznosić![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Na czy stanęła sprawa z ulotkami? jest jeszcze potrzebna recenzja albo końcowe sformatowanie, żeby można już drukować? (jakby co jestem chętna)
A jeśli jest już gotowa to można ją gdzieś podpiąć, żeby można było sobie ściągnąć?
sprawa utknęła w nawale innych zajęć, ale mam ją na liście spraw "do załatwienia"... mam obecnie korektorkę w domu dam do poczytania i korekty, potem odgzrebuje chętne do pomocy graficzki i poszukam miejsca gdzuie by to na stałe wcisnąć do ściagnięcia - z tym ostatnim chyba nie będzie problemu tak sobie myślę
(gorzej z resztą, ale powiedzmy że za tydzień sprawa będzie pchnięta jakoś konkretniej...)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
hej dziewczyny, potrzebuję pomocy grafika/graficzki!
Pewnie niektóre wiedzą, że z klubem "Mamowo" dostałyśmy dotację z Urzędu Miasta na projekt "Ekobobas - promocja pieluch wielorazowych". W projekcie jest kasa na wydrukowanie 8-stronicowej broszury/poradnika nt. wielorazówek. Niestety kasa jest tylko na druk 1000 sztuk, na projekt graficzny nie przyznali... Więc teraz siedzę i dumam, i potrzebuję rady kogoś doświadczonego. Mam tekst broszury (na podstawie informacji z forum), mam zdjęcia z konkursu "ekobobas", ale nie mam pomysłu, jak to zgrabnie połączyć w całość, żeby przykuwało wzrok i nie robiło wrażenia naprędce skleconego w Wordzie, tylko bardziej profesjonalnego... czy ktoś miałby czas i ochotę mi z tym pomóc?
Z góry wielkie dzięki i chwała wieczna![]()
kurcze dziewczyny, ja niewiele moge pomóc w kwestii grafiki, ale chciałam napisać tylko, że takiej ulotki chetna jestem wejść w posiadanie, żeby ją do poczytania do żłobka małej zaniśc, gdzie wielo panie niechętnie praktykują...
K. 2009M. 2012